torstai 21. huhtikuuta 2011

Kivasti kesä alkaa jo kolkuttelemaan ovella, ja kesälomaankaan ei loppujen lopuksi ole kuin vain tovi. Eilen jouduin jättämään treenit väliin, joten tänään oli vuorossa kotitreenausta. Toisin kuin viime kirjoituksessani pohdin, jäi tuolloin kotitreenamiset väliin, joten kouvolan kilpailujen kahden radan alku juttu siirtyi tälle päivällä, tässä on ratapiirros, joka on pieni variaatio alusta. Tuo lisäksi pyörittelin muutakin.Alkuun rata hyväksi havaitulla tavalla, eli ilman rimoja, jolloin voin vaatia Secin tekemään käännökset aivan siivekkeitä pitkin. 2. otin ihmisnuolella alun, ja laitoin 3. ulkokautta takaakiertona, jonka jälkeen persjättö. Puhdasrata, ja tiukat käännökset. Tämän jälkeen lisäsin rimat medin ylimpään ja tein pienissä pätkissä palkiten tiukat käännökset. Sitten rimojen kanssa koko radan pätkä puhtaasti ja vauhdilla, käännökset pysyivät kivan tiukkoina, 5 hyppyä lukuun ottamatta, joka olisi vaatinut hieman haltuun ottoa ja linjausta, nyt hyppy oli puolipitkä, mutta käännös oli kuitenkin ihan siisti. No sitten jäin vahingossa 2. hypyn eteen josta lähetin Secin sylkkärillä takaakierrolle. Hieno pikku mudi irtosi takaa kierrolle ja teki super tiukan ja hienon hypyn, josta saikin sitten isot kehut ja palkan. No noinhan se sitten onnistui siisteiten ja nopeiten. Pari kertaa kokeilin vielä juosta koko pätkän läpi, tehden alun noin ja joka kerta Seci teki hienosti kuten pyysin.

Auroora
Terhakan Soica x Anana's Elämäneliksiiri


No siinä kävi sitten pari lappalaista välissä, jonka jälkeen oli toinen kerta. Alkuun juoksin kerran tuon pätkän läpi, jonka jälkeen pyörittelin pari muunnosta. Kivat ja onnistuneet treenit. Huomenna olisikin sitten vuorossa joko hyppyjumppaa eli hyppytekniikkaa tai sitten keppijumppaa, eli voimaa pujotteluun ja pujotteluasento juttuja.Tiistaina pitkästä aikaa leikimme tai no yritimme leikkiä saalisleikkijuttuja, joita leikimme usein pentuaikoina.Mutta yrityksen kaatuivat siihen kun Secillä vain on niin suuri tarve varastaa lelut itselleen ja viedä ne jemmaan. Ensin kokeilin omassa pihassa, sitten tiellä, mutta ei Seci vain pöllisi lelun itselleen ja leikkisi sillä yksin vaikka kuinka yritän saada sitä huomaamaan että minulla olisi toinen lelu ja saada leikkiä hieman kulkemaan. Kokeilin myös laittaa lelun narun päähän, mutta loppu tulos ei ollut tällöinkään mitenkään hirmuisen hyvä. No ensi kerralla menee koiran hihnan päähän...

Lauantaina olisikin sitten suuntana Kuusamo ja vuorossa viikon loma. Treenaamiset jää varmaankin suht. tauolle loman ajaksi, mutta ainakin ehdin käydä juoksemassa siellä joka päivä, nyt kun töiden takia jäänyt juoksulenkit vain pariin päivään viikossa. Ja eihän sitä tiedä, vaikka siellä olisikin jonkinlaiset treeni mahdollisuudet ainakin metsäagilityyn. Kamera lähtee myös mukaan, joten luvassa uusia kuvia blogiin, jottei tarvitsisi aina noita vanhoja pyöritellä.


Ei kommentteja: