perjantai 29. huhtikuuta 2011

Salaperäinen juustotehdas

Lähellä hotelliamme on juustotehdas. Seci on alusta asti ollut sitä mieltä,että tehtaalla tapahtuu kummia ja pöhissyt tehtaalle ja ollut hieman vastahakoinen kävelemään tehtaaseen päin. Tänään Secin pelot toteutuivat kun lähdimme aamulenkille eri suuntaan kun yleensä ja pyörätietä pitkin. No päädyimme juustotehtaan portille, jossa Seci joutui muiden koirimme kanssa aitaan kiinni ja kaiken kauheuden lisäksi koko Secin ihmislauma lähti juustotehtaan myymälään. Pikku likka oli aivan maansa myynnyt, ei edes ikkunasta katsottuna näyttänyt pelokkaalta, enemmänkin surulliselta, Seci oli selkeäsi aivan varma, että nyt ne menivät ansaan ja ilkeä juustotehdas ahmaisee ne. Voi sitä iloa kun tulimmekin takaisin. Hihnan irrottamisen jälkeen Seci olikin sitten sitä mieltä,että nyt juostaan karkuun niin kovaa kun vain on mahdollista jos se juustotehtaan hirviö vaikka tuleekin, no hihna esti moiset aikeet.

Olen tällä hetkellä hieman kahden vaihella tuon toko ilmottautumisen kanssa, niin eilen kun tänäänkin sain suht hyvät treenit onnistumaan, teimme alkuun helppoja kontakti harjoituksia ja sivulle tuloja naksun kanssa, jolla sain Secin innostumaan ja rohkaistua tekemään, lisäksi sain sen verran vahvistettua sivulle tuloa,että tämän päivän viimeisenä liikkeenä tehty luoksetulo oli täydellinen, Seci tuli täysiä ja kääntyi tiukasti sivulle, ilman ylimääräistä ohi juoksu jarrutusta. Lisäksi parin käännöksen seuraamispätkiä. Tänään uskalsin tehdä myös kaksi liikkeestä seisomista, molemmat napakoita stoppeja. Heti kuitenkin huomasin seuraavassa seuraamisessa,että Seci alkoisi jarruttelemaan ja ennakoimaan pysähdystä, joten vuorossa onkin nyt pitkiä suoran seuraamis treenejä.

Tänään uskalsin lähteä jo juoksulenkillekin. Lyhyt ja helppon mukava iltajuoksu suht tasaista ranta viivaa pehmeän upottavalla savi hienohiekka sekoituksella. Seci oli aivan intona kun pääsi hieman vauhdikkaammin kulkemaan ja vielä kun itsekkin olin niin hyvällä mielellä, oli onnistunut juoksulenkki taattu. Huomenna onkin sitten edessä pitkä kotimatka ja paluu etelään.

Ei kommentteja: