lauantai 16. huhtikuuta 2011

Vihdoinkin päivitys.

Taas on viikko vierähtänyt eteenpäin ja kesää kohti mennään vauhdilla, ehkäpä jos silloin olisi aikaakin enemmän niin ehtisin blogiakin hieman ahkerammin päivittämään. No nyt kuitenkin lyhyt kooste viime viikon touhuista.

Sunnuntaina oli vuorossa ensimmäiset 3lk kilpailut kouvolassa. Harmiksemme tuomariksi medeille vaihtui Siimeksen sijaan meidän oman seuran tuomari Allan suuren koira määrän vuoksi. No Allani oli taas pistänyt parastaan ratasuunnittelussa, ja luvassa oli mielenkiintoiset rataprofiilit, josta ei ainakaan suoran juoksemista puuttunut. Ensimmäisellä radalla oli alussa hieman pyörimistä, jossa ohjasin Secin huolimattomasti keinulle, jolle tehtiin täyskäännös, jolloin Seci meni keinusta ohi ja sujahti putkeen. No fiilisteltiin sitten urakalla loppu rata, joka olikin sitten lähes suoran juoksua koko rata. Kontaktit olivat hienot, A:lla pysäytin enkä antanut tehdä juoksuja, ettei tule turhia pomppuja. No ensimmäisen radan jälkeen Seci sitten saikin vauhdit päälle, ja kahdella muulla radalla mudi oli sitä mieltä,että nyt mennään täysiä ja suoraan, käännökset ovat yliarvostettuja. Toisen radan juoksimme vielä läpi, kolmannelta otin toisen esteen jälkeen syliin, koska korvat olivat täysin hukassa. No kolme hylkyä tuli haettua, ensimmäisellä radalla oli loisto fiilis, kaksi muuta olikin sitten reilusti huonompia.

No maanantaina olikin sitten vuorossa oma kouluttajavuoroni, ensimmäiseen ryhmään tuli vain 1 koira, joten onneksi meillä oli kaksi omaa mukana. Seci yritti jatkaa rynnistelyä, mutta vähitellen sain sen kuriin. Treenien jälkeen vielä treenasin Secin kanssa käännöksiä, uudella tekniikalla, jonka eräs huippu maxi ohjaaja kilpailuissa minulle neuvoi. Edistys askel oli suuri, nyt kun oppisin vielä käyttämään tuota tekniikkaa radalla vauhdin kanssa. Rima korkeudet olivat 35-55cm, kivasti pysyi rimat ylhäällä, eikä käännökset pahemmin valuneet korkeillakaan hypyillä.

Keskiviikkona oli vuorossa meidän oma treenit. Ohjaajana meillä oli Maarit, ja aiheena vauhdista takaakierto ja vinot esteet. No noita Secin kanssa on tehty jo pennusta asti, joten helpot treenit. Lopuksi tein vielä käännös ja keppi kulma treeniä. Lisäksi jatkoin keinusuorituksen hiomista. Kivat treenit kuumassa kasvihuoneessa.

Ei kommentteja: