sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ojauinti kausi korkattu!

Seci päätti eilen korkata ojauinti kauden, ensin mutiainen kävi Pedron kanssa kokeilemassa tassun verran, mutta vesi oli pikkuisille aivan liian kylmää. No Seci sitten kävi pari rundia juoksemassa peltoa ympäri vauhdilla loikkasi keskelle syvää puroa, jossa sitten uiskenteli tyytyväisenä jääpalojen seassa. No tulomatkalla Seci kävi vielä uudemman uinti reissun. Taas jaksan ihailla tuota mudin turkkia, josta viidessä minuutissa rapiseen kurat ja hiekat pois, voi tuonkin vesipedon laskea hyvillä mielin uimaan kuraojiin.

Tänä aamuna kerrankin oli niin ihana tilanne, ettei minun tarvinnut viedä lenkille kuin omat koiran Seci ja Soica. No tästä ilosta johtuen koirani joutuivat pitkästä aikaa remmilenkille, ne kun ovat tottuneet että saavat lenkkeillä lähes aina vapaana, kun minulla on 5 koiran lauma mukana. Vähän aikaa kaksikolla meni taas muistaa kauniin hihnakäytöksen aakkoset, mutta kyllä se sieltä taas muistuivat mieleen. No pakko nyt myötää, että puolet lenkistä koirat saivat taas kerran juosta vapaana, mutta sekin pienenä palkkiona hienosta käytöksestä. Tarkoituksenani oli päästä lenkin lisäksi tekemään hieman mäki treenejä, mutta pururadan mäki joka olisi ollut tarkoitukseen loistava, oli loskan peitossa, joten nämä treenit hieman jäivät.

Tänään olisi vielä tarkoitus päästä kotipihalle hieman treenailemaan, ja ottamaan viime viikonlopun kahden radan alku, jossa molemmilla radoilla otettiin hylyt. Tietokoneen arkistoja tutkiskellessa osui silmiin video Secistä reilu 16kk vanhana tuo on kuvattu agirodusta seuraavana päivänä, tarkoituksena oli hieman fiilistellä, kun tuon jälkeen tulikin taukoa Secin steriloinnin takia. Onneksi olen jo saanut noita käsiä alemmas ja muutenkin tekniikka on kehittynyt tuosta reilusti eteenpäin, pitäisi jossain vaiheessa tehdä sama treeni uudelleen, ja katsoa kuinka paljon nopeammin tuokin nykyään tehdään, varsinkin tuo hyppyjen pujottelu osuus. Mutta on min pikku koira ollut jo tuolloin aika hieno.


Ei kommentteja: