perjantai 1. huhtikuuta 2011

Maata näkyvissä!

Taas vaihteeksi vuorossa kevät hehkutusta, toivottavasti tämäkin hehkutus ei lopu samalla kaavalla kun muut tähän mennessä, eli lumisadetta odotellessa... Nyt kuitenkin voin hetken iloita, kun lumen alta alkaa pilkistää maata, laskeskelen mielessä päiviä kuinka nopeasti pääsemme ulos treenaamaan ja pohdin mistä aiheesta aloittaisimme. Huomenna vielä pitäisi kuitenkin käydä nappaamassa pellolla pari talvikuvaa, kun aurinko paistaa ihanasti. Ja sen jälkeen kaikki lumet voisivat hävitä silmän räpäytyksessä, ilman minkään luokan kurakelejä kiitos.



Tämän viikon Seci on viettänyt lomaa, agilityynkin pääsi vain Soica keskiviikkona. Välillä pitää viettää laatuaikaa kahden isommankin S:n kanssa, veteraanini kun meinaa välillä jäädä hieman taka alalle paimenkoiraani paimentaessa. No pieni loma tekee Secille hyvää, ja minun hermoilleni, Soican kanssa treeneissä käyminen on niin paljon helpompaa ja hiljaisempaa. Ja nykyään tuo ennen rataa innostaminenkin tuntuu jopa kivalta, Seciä kun pitää aina vain rauhoitella ja käsitellä treeneissä mahdollisimman vähän kuumentaen. Rata kun rata on Soican kanssa niin helppo, ja ehdin kaikkialle, lisäksi ehdin tehdä monia ylimääräisiäkin juttuja radalla, ja kaikista ihaninta on että Soica korjaa kaikki virheeni, eikä sinkoa johonkin herkästä vinkistä. Mutta kaikkiaan, vaikka Soican kanssa on ihana ja kiva mennä, rakasta vielä enemmän Secin kanssa työskentelyä, tuo pikku tulisieluni on vaan niin hieno ja upea, vaikkakin sen kanssa välillä joutuu nähdä paljon vaivaa, saa siitä niin paljon takaisin. Treeni treeniltä Secistä tulee aina vain hienompi, osaavampi, varmempi, viime aikoina varsinkin olen alkanut huomata,että yhteistyömme on parantunut suurella harppauksella, ja vihdoinkin alkaa tuntumaan siltä,että todellakin alan osata ohjata tuota pikku kirppua.



Kouvolan kisat lähestyvät, Sagin järjestelmä näytti että medi 3lk olisi A.kisassa 33, B.kisassa 38, C.kisassa 36. Tietenkin nuo voivat tuosta vielä nousta, kun posti ilmottautuminenkin. Seci juoksee kaikki radat läpi, lähdetään pitkästä aikaa vaan pitämään hauskaa ilman tavoitteita, vielä kun meillä ei ole mitään mahdollisuuksia palkinnoille, kun kaarrokset valuvat ja vielä riittää hieman estesuorituksien putsailua ja nopeutusta. Syksyllä sitten Seci lähtee taistelemaan kunnolla palkintosijoista.

Ensi kevät vaikuttaa jo nyt kivalta, sain sijoiteltua kurssejani niin, että minulla on viimeisessä kurssissa vain kolmea eri ainetta, eli 12-13 tuntia viikossa, kun yksi noista on puolikas kurssi. No tuollekin vapaa ajalle on toiveissa saada täytettä, josta syystä nyt jo tänä vuonna aloin puukata tuota viimeistä kurssia tyhjäksi.

Kevennykseksi lisäsin Soican pentukuvia, kuvissa isokorvainen höpönassu on n.3,5kk.

Ei kommentteja: