perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannus tunnelmissa

Tänään päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja puuttua Pedron väärän puolen pujottelu ongelmaan. Pedro kun on päättänyt, ettei se halua pujotella jos ohjaaja juoksee väärällä puolella, itsepäisenä koirana P ottaa nokkiinsa moisesta ilkeilystä ja lähtee kävelemään muualle, kepit ovat siis kiva este vain ohjaajan ollessa toisella puolella. No kai moiseen käytökseen pitää puuttua, joten tänään päätin aloittaa 2by2, eli tavalla jolla Pedrolle on opetettu kepit. No nyt ainakin sain P:n menemään kahta keppiparia auki väärältäkin puolelta.

Seci pääsi sitten harrastamaan syöksypujottelua, tekemään siis 2by2 lelun perässä, ensin yhtä keppiparia, jonka jälkeen kahta juurikin noin auki. Hullu mudi syöksyy lelun perässä hullua vauhtia, jospa tämä saataisiin peruskepeillekin siirrettyä ja pujottelu asento olisi omaan mieleeni täydellinen painopistettä myöten.

Huvikseni katsoin agi.fi:n ranking listaa, jossa Secillä on jopa 40 pistettä. Medeissä Seci on sijalla 360, eihän meillä ole matkaa kärjessä olevaan Pantse mudiin kun 234 pistettä. Vaatii ehkä hieman kisaamista, ja tulos tason nostoa. Kolmosissa Seci on nyt kisannut 3 kilpailua yhteensä 8 starttia, joista 6 hylkyä ja kaksi 0, sijoilla 3. Etenemä oli Santalahdessa ensimmäisellä radalla pitkine kaarroksineen ja seisoskelu kontaktin kera 3,98 ja toisella radalla, jolla Seci kiersi ravilla putken ympäri n. 10m ylimääräinen lenkki 3,52. Katsoin huippumedin etenemiä esim. Frodolla ja Pantsella on etenemät n. 4,30-4,50/ sekunnissa luokkaa, epätarkan nopeasti katsottuna. Ehkäpä meillä on vielä joskus mahdollisuus pärjätäkkin, jos ohjaaja oppii ohjaamaan ja juoksemaan, nyt kun ohjaaja ei osaa liikkua kunnolla radalla ja koira kaarrattaa ja käyttää kontaktiesteillä turhaa aikaa, ja onhan Seci vielä nuorikin, joten aikaa riittää.

Ei kommentteja: