maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kaarrattaa kaarrattaa...

Tänään lämpöisen päivän kunniaksi piha agility treenit, kuulostipas oudolta, mutta silti... Aiheena vauhdista haltuun otot, pois päinkäännös, pakkovalssi ja sylkkäri kepeille. Alla olevalla radalla pyörittelin.
Kivat treenit, mudi kulki, mutta ohjaus aivan myöhässä, joten taas kaarratti reippaasti. Poispäin käännös ei vieläkään ole hieno, mutta toimii nyt joten kuten, herkästi Seci hyppäsi vaan suoraan eikä käänny hypyn päällä takaisin menosuuntaan, kuten tahtoisin sen tekevät, meinaan siihen Seci kyllä pystyisi jos saisin sille jotenkin tahtoni selkeästi ilmaistua.

Loppuun vielä käännöstreeniä, palkkana vanha kaulahuivi. Pienien vaikeuksien kautta sain Secin taas kääntymään kunnolla. Oli taas hieman liikaa ilmassa fiilistä, jossa mudi tahtoisi vaan lennätellä hyppyjä kauas ja kovaa eteenpäin. Pitänee yrittää keskiviikkona mennä kunnon treeneihin niin tulee taas kunnon asenne tekemiseen ja pääsee tekemään vaativia juttuja, jolloin on pakkokeskittyä

Vielä pari päivää lähtöön, Seci joutuu nyt pari päivää ja kuumimmat päivät olemaan uimatta, ettei turkki mene huonoksi, mutta yritä lohduttaa pikkuista,että reissun jälkeen pääsee taas uimaan ja suurin osa tuosta turkista lähtee veks, furminaattori odottaa jo kaapissa käyttö valmiina.
Ei kommentteja: