torstai 30. kesäkuuta 2011

Kiirettä pitää...

Nyt on viikko mennyt töissä raataessa, aika hyvin vie mehut ensin tehdä seitsemän tuntia töitä paahteisessa toimistossa ja sen jälkeen keksiä vielä jotain tekemistä kotona odottavalle mutiaiselle. Treenaus on nyt jäänyt vähiin, jo tuon säänki vuoksi. Meinaan jos yhden huonon puolen Secistä keksin, niin se on aivan surkea kuuman kestävyys, Seci läkähtyy hetkessä jos on yli 20 astetta lämmintä. Hetken Seci jaksaa tehdä töitä innoissaan ja täysiä kun kaataa reilusti vettä sen päälle juuri ennen rataa, mutta nopeasti kieli roikkuu ja läähätys käy, vauhti hidastuu reilusti ja käännökset laiskistuu.


Tänään pohdintojen jälkeen lähdin etsimään ravintoliuosta, jolla saisi paremmin koirien nestetasapainon ylläpidettyä. Seci osa syyllinen moiseen, kun se on todella huono juomaan, ja näin kesä kuumalla vetää todella kuivaan kuntoon, uskon tämän vaikuttavan myös tuohon kuuman kestävyyteen. No töiden jälkeen lähdin sitten seikkailemaan läpi pari eläinkauppaa, toiveena oli ostaa RC:n rehydration supportia, mutta sitä ei löytynyt. No sitten käväisin parissa apteekissa, joista toisesta löytyi Aptus Nutrisalia, jota oli jäljellä meitä odottamassa juuri sopivasti yksi purkki. Tuo on tuollaista valkoista jauhetta, jota sekoitetaan veteen. Aine on ravintolisä, joka ylläpitää koiran nestetasapainoa. Katsotaan nyt miten tuo toimii, tai onko sillä mitään vaikutusta, eipä tuo kallista ollut joten ei pahemmin kirpaissut meinaan tuo ei maksanut kun reilut 9e. Rc:n olisi ollut maustettua, tuo aptuksen nutsisal on täysin mautonta ja hajutonta, pitänee siis keksiä jotain maustetta hieman joukkoon, jospa sitten menisi Seciltäkin vähän paremmin alas.

No sitten treeneistä. Viime sunnuntaina kävin treenaamassa Kausalassa, lämpötila oli aivan liian kuuma siihen hommaan. No saimme me jotain aikaiseksi paahteessa, mutta joku viisaampi olisi jättänyt nämä treenit juoksematta. Nyt keskiviikkona oli viimeiset KSSK:n treenit ennen kesätaukoa, meni hieman lössöilyksi, eikä ohjaaja ohjannut kunnolla. Tänään kävin kausalassa treeneissä. Ratana oli medien joukkue radan alku puomille saakka. Hieman meni taas helteen piikkiin, mutta kyllä siellä nyt suurin osa asioista onnistui, myös se käännös jota jännittäessä sm kisoissa rata meni vähän pieleen. Nyt Seci saakin treenailla vähän agility kotona, mutta muuten lomailla viikon agirotuun asti.

Karvaton mudi kuvia tulossa, vaikkakin tuosta otuksesta lähtee vieläkin karvaa irti. En kyllä pidä yhtään tuosta steriloidun nartun turkista, se on pöhöinen ja paksu, vaikka karvaa onkin todella vähän päällä tällä hetkellä. Taitaapi olla tuo turkki aika kuumakin.

Ei kommentteja: