lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mölleilyä.

Eilen kävimme sitten möllikisoissa, jotka menivätkin sitten jopa liian möllillisissä tunnelmissa. Secin nesteytys meni nyt nappiin ja viilennys aikataulu, eikä kuuma ilma viennyt muualta kun ohjaajalta energiat, Secillä olikin energiaa ja intoa hieman jopa liikaakin. Rata oli yksinkertainen, hieman jopa liian yksin kertainen kun jäi oikea fiilis saamatta, heti taas huomasin, että kun rata on helppo, ohjaus pehmenee ja sieltä puuttuu tiukkuus. Kisafiilis jäi myös selvästi saamatta, kun pääasiallinen tarkoitus oli vain tulla treenaamaan.

Rata näytti suunnilleen tältä:


5 oli tarkoitus tehdä pakkovalssi, 4 putkeen lähetys meni vähän pitkäksi ja tuli hirmuinen kiire, olisin kyllä ehtinyt tehdä kunnon pakkovalssin, mutta nyt meni säätöpyörimisiräpiköinti huitomisliikkeeksi, juu Seci on onneksi moiseen tottunut ja teki aivan oikein. No sitten oletin Secin hakevan kepit ilman kunnollista käskytystä ja ohjausta ja lähdin vain juoksemaan, Secihän tuli mukana ja sitten sai käskyn vasta keppien kohdalla, jolloin haki ne väärin päin. Sinäinsä ihme Seciltä joka on suht varma ollut noissa keppihauissa, vain 2 välin kiusa on ollut. No uusi yritys samasta paikasta, kierroksilla oleva koirahan ei kuuntele vaan sukeltaa taas samasta kohdasta sisään. No koira sivulle ja vähän kauemmas ja rauhoittumisen jälkeen uusi yritys kepeille, ja nyt haku onnistuikin ihan hyvin. Loppu rata menikin sitten vielä lössömmin, A:lla seisottelin tarkoituksella hieman pidempään. 14 riman sain alas ihme kumartelu huono haltuun otto systeemillä. No nyt on moiset tyhmät virheet tehty pois alta ja agirodussa voidaankin sitten tehdä vain nollia.

No kävimme sitten vielä kasvihuoneen puolella, joka ei kyllä treeni käyttöön hirmuisen hyvin sovellu näin kesä kuumassa. Teimme A:ta ja keinua, jonka jälkeen rengas. Sieltä sitten lähetys kepeille hallin toiseen päähän, aluksi Seci huusi ja juoksi vaikka ei bongannutkaan keppejä ennen kun lähempänä, silti jaksoin juosta kovaa eikä ruvennut epäilemään ettei täällä mitään keppejä ole.Muilla kerroilla haki sitten täydellä vauhdilla kepit ja pujotteluasento oli hyvä, vaikka jäinkin taakse. Avokulmaa pari kertaa tyhmänä näytin jostain syystä vastakkaisella kädellä kepit, jolloin sain secin hakemaan taas kepit väärin päin, koiran puoleisella kädellä näyttäessä keppi haku meni oikein. Olen näköjään liikaa alkanut varomaan sitä 2 väliin menoa ja painamaan, jolloin saan Secin tuonne väärälle puolelle.

Mutta pääasia, että minun viime kirjoituksessa kuuman herkäksi sanomani pikku mudi, kestää ja jaksaa tehdä kunnon treenit, kunhan sen vaan saa nesteytettyä kunnolla, ja viilennysloimi auttoi varmasti myös asiaa.

Ei kommentteja: