keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Jei!!

Tänään oli taas meille liian kylmä ilma, ei me laskoija olla, ei vain tykätä kylmästä. No silti treenattiin, aloitin vihdoin ja viimein operaation: paikalla makuu pää maassa. En ole vaan keksinyt miten tuon aloittaa, mutta sitten laukkutempun myötä huomasin, että jos koputan maata Seci laskee päätä. No tällä lähdettiin ja päästiin siihen asti, että Seci tarjoaa pään maahan laittoa ilman apuja. Tästä nyt ruvetaan aikaa kasvattamaan ja liittämään tätä osaksi maahan menoa. Vielä en ole päättänyt teenkö tästä aivan oman juttunsa -> tietty käsky tarkoittaa makuuta pää maassa=paikalla makuu, ja vanha käsky tarkoittaisi perusmaahan menoa, esim jäävissä ja kaukoissa. Vai tekisikö Seci kaikki paikalla makuut näin. Pitänee pohtia asiaa.

Sitten kontakteja, mutta kun en jaksanut hakea levyä ulkoa teimme pahvilaatikolla. 2on2off asentoa, taaksepäin poistumisia, ja sitä että vaikka pyörin laatikkoa ympäri koira pysyy paikoillaan ( Seci mielellään pyörisi mukana, myös oikeilla kontakteilla) Nopeasti Seci bongasi mitä siltä hain ja pysyi paikoillaan, myös taaksepäin poistumiset alkavat taas sujua, kun niitä on viime aikoina kerrattu.

Ensi vuodelle suunnittelin alustavaa näyttelykalenteria, Secihän saa joulukuun lopun jälkeen ottaa viimeisen cacibin vastaan. Ilokseni huomasin Lahti kv.n tuomarina Maija Mäkisen, yksi meidän lemppari tuomareista. Hänen kehäänsä emme ole Secin kanssa pääseet, kun Riihimäen näyttely meni agilityn sm kisojen kanssa päällekäin. Mutta unkarilaisten open showsta asti (jossa Seci oli rop-pentu) on Maija käynyt monesti rapsuttelemassa Seciä, prinsessa osasi hurmata jo pentuna. Jospa tuolta viimeinen cacib napsahtaisi ja sitten on c.i.b juhlien paikka.

Ei kommentteja: