sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sunnuntain treenailut

Viikonloppu on taas kulunut ja huomenna alkaa taas arki. Tänään taas käännöksiä ja kontakteja. Alkuun suuntasimme takapihan rinteeseen kontaktille. Palkkailin vain suorat alastulot, alkuun omalla sijainnillani helpotin ja sitten jäin taakse lähettämään ja juoksin perään vasta kun Seci oli 2on2off:ssa. Lopputuloksena oli kovalla vauhdilla tehdyt suorat stopit.

Sitten hypyille peruskääntymistä speedbumb apuna. Hyppypaikat alkoivat olemaan jo nätit ilman speedbumbsiakin. Poispäinkäännös ja takaakierto toisina aiheina. Poikkarin kanssa taas aherrettiin, vaihteeksi samaan isoon ongelmaan liittyen Seci ei tule kunnolla käsiin, vaan lähtee hakemaan lähihyppyjä. Takaakierrot ovat vahvat ja Seci lähtee pienestä vinkistä ja tiukasti kiertämään taakse.

Lopussa leikittiin tarkoitus oli vaihtaa leikkeihin toinen lelu. Kävin nappaamassa ulkohyllyltä lelun. Seci tuli perässä, otin yhden naruista, joka ei tainut kelvata neidille joka kävi itse hakemassa sukasta tehdyn narupallon. No mudi sai tahtonsa läpi ja leikittiin sitten sukalla. Kivasti leikki, ja annoin Secin juoksennella lelu suussa ympäri pihaa, yleensä kun laitan narun leluun kiinni, jolloin tämä ei onnistu. Hyvä fiilis jäi molemmille.

Ei kommentteja: