lauantai 12. marraskuuta 2011

Treenin tarpeessa

Tänään lähti Kotkan kisoihin ilmot. Siitä innostuneena esteet esiin ja treenaamaan pihalle. Tarkoituksena oli treenata kääntävää takaaleikkausta, joka ei näin lyhyesti sanottuna toimi ollenkaan. Alkuun cip&cap:ia ilman rimoja, hyvin otus muisti ja toimi. Sitten toisella kertaa rimat mukaan, hypyt olivat aivan järkyttäviä, pitkiä ja suoria, hyviä hyppyjä suorilla, mutta kun pitäisi kääntyä. Huomasin kyllä hyvin, ettei ole tullut moneen viikkoon käännöksiä treenattua. Takaaleikkauksia pari, mutta sitten päätin tarttua noihin hyppyihin, jotka eivät lähteneet itsestään korjaantumaan. Speedbumbs rikkomaan laukkaa ja ajamaan Seciä lähemmäs hyppyä, heti alkoi hypyt näyttää paremmalta ja käännökset tiukalta, ongelmana kun on, että jos ja kun Seci lähtee hyppyyn todella kaukaa, ei se saa itseään taipumaan hypyllä. Pitäisi vain treenata noita tasaisin väliajoin niin pysyisi hypyt kurissa ja kasassa.

Kontaktit samaan treeniin. Haki hyvin suorassa, mutta alastulo vino kun mikä. No se on oikeaa palkkausta, toistoja ja toistoja, niin kyllä tuokin ongelma taas tuosta korjaantuu.



No ei tässä tämän enempää. Kotkan kisat ovat näillä näkymin vuoden viimeiset, messariin meno päivä vaihtui erinäisten sattumusten jälkeen lauantaiksi, joten Porvoon kisat voi unohtaa. Ensi vuonna sitten jatketaan kisaamista, toiveissa olisi päästä helmikuun loppu/maaliskuun alussa kisaamaan Ruotsiin, mikäli tähtien asennot ovat suotuisat parissakin asiassa.

Ei kommentteja: