lauantai 27. lokakuuta 2012

Mokailun mestarit

Seci sai loput hiusharjan palaset oksennettua ja oli eilisen päivän sen verran hyvässä kunnossa, että lähdettiin kisaamaan tänään seuranmestaruuskisoihin. Isäni päätti lähteä myös joten pääsiin paikalle vaikka omassa autossani ei talvirenkaita olekaan.

Seci oli vähän kankean tuntuinen ja mokailtiin sitten mahdollisimman helpoissa kohdissa. Toisella radalla sentään tehtiin kaksi hyvää kontaktia, yhden kerran tuli käsky myöhässä ja vauhdilla läpi juoksukontaktina, ja seuraavalta esteeltä hylky. Subré pääsi tekemään pallon kanssa kontakteja, ensin puomia pari kertaa hyvät stopit ja pari hieman pitkäksi mennyttä, muttei yhtään läpi juoksua. A:lla taakse jäänneissä alkaa poikittaa pahasti eikä mene niin kovaa alas kun pitäisi, nyt vaan etupalkkaa eteen ja remmi kaulaan niin eiköhän se siitä.No mutta ihan hyvä reissu sen puolesta, että Jäbä vetäisi parin kuukauden agi tauon jälkeen maksien seuranmestaruuden.

Kotimatkalla pyörähdin vielä urheilukaupassa ja vihdoin ja viimein löysin sopivat vaelluskengät. Pari kauppaa onkin jo tullut kierrettyä läpi huonon tuloksin. Hetihän sitä piti kotona lähteä uusia testaamaan metsään. Subrélle olen nyt viimeisen viikon melkein joka päivä naksutellut esineiden käteen nostelua, vielä on hieman hankalaa antaa esine käteen jos seison, mutta istuessa tulee hyvin. Hyvänä naksuttelijana olen saanut Subrén antamaan tassua samalla kun antaa esinettä, ehkä tuo tassu joskus karsiutuu tuosta pois, vaikka eipä se pahemmin häiritse näyttää vain hieman hassulta... Mutta tänään päätin sitten tehdä kunnon esineruudun pihalle, ensin käytiin esineet läpi vain nostoina maasta. Tänään oli etsittävänä hanska, patukka, narusta tehty musta pyöreä rengas (jäbä voitti seuranmestaruuksista) ja wubba. Kaikki esineet etsittiin kahteen kertaan hienosti ja pari palautui pudottamatta käteen asti, loput putosi ensin ja sitten pyynnöstä nosti käteen. Kyllä tämä tästä lähtee muotoutumaan.Nyt pitäsi saada aikaiseksi treenata tottista Subrén kanssa, otuksen tottelevaisuus on aika alkutekijöissään, varsinkin maastoihin verrattuna, mutta onhan meillä talvi aikaa kun maastojen treenaus jää silloin vähemmälle.

Ei kommentteja: