sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Mustavalkoisuutta

Eilen oli Timo Rannikon koulutus.

Noin lyhyesti koulutuksen annista. Meillä alkaa mustavalkoinen elämä, tietyn asian on tarkoitettava aina tiettyä asiaa. Minun vastakkainen käsi taas teki omiaan omina aikoina. Turhaan syytän koiraa ohjauksesta läpi tulemisesta, jos toisessa kohtaa siitä pitää mennä läpi ja toisessa kääntyä. Ja tämähän ei tullut uutena tietona, aina tuppaa vaan unohtumaan. Nyt pitää sitten vaan päättää ja ruveta toteuttamaan.. Saatan käyttää vastakkaista ennen hyppyä merkiksi että tämän jälkeen käännytään, jolloin sitten tulee tietyissä kohdissa suuret ongelmat saada koira kääntymään ja tulemaan jostain esteistä ohi.Miksi toisessa kohtaa saa vastaisen jälkeen tehdä, ja toisessa kohtaa ei.

Osa käännöksistä ja ohjauksista toimii todella hyvin lähietäisyydellä, mutta kontrolli vähenee mitä kauemmaksi Seci irtoaa. Tätä nyt aletaan treenata paloittain, kasvatetaan vähitellen etäisyyttä, mutta yritetään pitää sama hallinta.

Rytmiin Seci vastasi tänään hyvin ja se on kuulma aika kuuliainen, kuten oikeasti onkin. Pikku possuni ei oikeasti olekkaan niin possu, vaan ehkä se syy löytyy hihnan toisesta päästä. Vaikkakin pakko sanoa,että Secilläkin on päiviä kun se tekee aivan omiaan korvat luimussa ja pitää yksin hauskaa. No nyt me mennään näillä ohjeilla ja yhdistellään vanhoihin vinkkeihin rytmityksestä ja muista, joilla hommaa on jo saatu aika hyvin pakettiin.

No meidän uutta käännösprojektia varten tein uuden blogin, tuonne tulee kaikenlaista tuohon liittyvää pääasiassa itseäni varten. Suurin osa tulee olemaan vain listausta mitä on tehty, mutta tarkoitus olisi sinne suunnitella treenejä etukäteen ja pohtia kaikenlaista muuta aiheeseen liittyvää. Subrén agikoulutus jutut siirtyvät myös sinne puolelle hetkeksi.  Jos joku haluaa seurailla niin saapi kutsua kun kysyy  kommentilla tai s.postilla. Jotain noita juttuja lupaan laittaa tännekin puolelle, mutta tarkemmat jutut menevät nyt tuonne puolelle.

Ei kommentteja: