torstai 14. heinäkuuta 2011

Ihme parantuminen

Seci on nyt agilityn suhteen kokemassa ihme parantumista. Puomi oli tänään alkuun aikas hieno, neiti painaa itsenäisesti puomin ja tekee suoran kontaktin, vaikka ohjaaja jää taakse. Mistä se on moisen oppinut? Olen tuota puomia manaillut ja pitkään ja nyt agirodussa mudi tekee hienoja puomeja ja nyt se jatkuu? Loppua kohti puomit kylläkin huononivat taas lähemmäs vanhaa mallia kun palkkaa ei juuri sieltä tullut, mutta tässä on selvää kehityksen makua, ehkäpä meillä on vielä unelmien puomi, jonain päivänä... Ohi juoksut olivat vieläkin vähän herkkiä, joten hihnakuuri taitaa olla edessä.

Ratana oli netistä löytynyt helppo harjoitus:


Pääasiassa keskityin noihin käännöksiin. Ensimmäinen valmispalkka oli 4 hypyn takana, ja toimi muuten todella hyvin. Käännös tuntui suhteellisen hallitulta ja koira vastasi reilusti yleistä paremmin ohjaukseen. 10 oli toinen palkkauspaikka, tässä kohtaa itse heitin palkan oikeaan kohtaan. 3 hypyn unohdin alkujaan ja sehän levisi, mutta loppuun vielä sekin valmispalkan kanssa. Tauon jälkeen juoksimme kerran koko radan läpi ilman palkkoja suht.tiukoin ja hallituin käännöksin, aikas upeaa sanoisi. Ehkäpä nyt olisi jotkin avaimet löytyneet tapaan jolla saisin tuolle otukselle kiva käännökset.

Nyt sitten aletaankin valmistautua lappalaiskoiraleiriin. Agilitykouluttajaksi tuli tuonne luvattua mennä, joten nyt on sitten sunnuntai-keskiviikko täynnä lappalais agilityä ja muuta lappalaispuuhaa, unkarilasvahvistus tietenkin lähtee mukaan.

Ei kommentteja: