tiistai 26. heinäkuuta 2011

Riehutaan, riehutaan ja vähän päälle sekoillaan...

Tänään olemme treenailleet oikein urakalla kuuman hiostavasta ilmasta huolimatta. Iltapäivällä heti työpäivän jälkeen agiltyä kotona. Aiheena kontaktit, pois päin käännös,niisto, twisti ja saksalainen, jotka paloittelin aivan pienen pieniin palasiin ja palkkasin ja hieno säädin joka palaa erikseen. Pois päin käännös vei eniten aikaa kun etsin sopivaa palkkausta, jotta saan Secin kääntymään vauhdistakin riman päälle meno suuntaan päin. Ilman rimaa homma toimi ja sain kaikki palat paikoilleen, riman kanssa hitaasta vauhdista toimi, kovasta vauhdista tultaessa Seci hyppää vaan suoraan vinossa aivan väärään suuntaan ja pyörähtää sitten ympäri. Omalla sijoittumisella ja liikkeellä saan Secin kivasti jo kääntymään, mutta tahtosin sen toimivan myös pienemmälläkin työllä, kuten myös muut käännökset. Muita ohjauksia teimme palkaten eri vaiheita pääajatuksena saada homma tehtyä mahdollisimman tiukasti. Ja kyllähän tuo otus osaa.

Joku voisi tuollaisesta pikku tarkasta säätämisestä komentaa meidät siirtymään tokon pariin, siellä kun saisimme hioa liikkeitä loputtomasti ja niitä vielä arvosteltaisiinkin. No otetaan neuvosta kiinni ja illalla siirryimme tokoon. Iltalenkillä paikalla makuita, kesti jo kivasti pidemmätkin jätöt. Vielä vaikeita juttuja ovat liian pitkät matkat, yli 45m ja pysähdys uudelleen liikkeelle lähdöt. Taakse menot toimivat, nyt olen kävellyt taakse koko muun lauman kanssa n. 20m seisoskellut hetken ja palannut. Tänään tein sellaisen huomion, että kun seison selkä Seciin päin ja käännyn neiti makaa rauhassa, mutta kun katson Seciin päin alkaa tulla heti paineistumisen merkkejä ja levottomuutta. Tämä voi kyllä johtua myös siitä, että olen nyt joutunut ärähtelemään Secille usein noista nousuista. Lenkin jälkeen alkoikin sitten nouto opinnot. Ajatuksena oli saada Seci leikkimään ja nostaa kierroksia heittää kapula ja saada super kiva nouto tai edes jokin huomio kapulaan. Ensimmäinen kerta onnistui ja Seci kävi kapulalla, josta naksautin ja palkkasin lelulla. Toinen kerta ei enään onnistunut, eikä sen jälkeen muutkaan. No siirryimme sitten takaisin pakkonoutoon, Seci sivulle kapula suuhun, lyhyt pito ja super palkka lelulla. No tuota jatketaan ja yritän saada suuren innon kapulaan. Sitten pitäisi keksiä mitäs seuraavaksi. Lelun kanssa myös parit toistot nopeita maahan menoja.

Kotkaan ilmoitin Secin iltakisoihin, jossa juoksemme agility ja hyppyradan, sagin järjestelmän mukaan medi 3lk olisi 18. Tuomarina yksi lemppareistamme Pertti Siimes.

Secistä löytyy hienoja agirotu kuvia: http://heinon.kuvat.fi/kuvat/Agilitykisa+2011/2011_07_08_Perjantain_kilpailut/3+kentt%E4/LAHE3485.jpg

Kuvia pari tuon kuvan molemmin puolin, salasana: kisapuisto2011

Ei kommentteja: