lauantai 23. heinäkuuta 2011

Leireilyä ja vähän muuta.

Nyt on leiri onnistuneesti takana, ilmat suosivat, lämmin oli ja porukkaa riitti, mukava nähdä paljon ihmisiä jotka ovat innokkaita harrastamaan ja aktivoimaan koiriaan. Itse olin pääasiassa agilitykentällä kouluttamassa ja pääsi siinä sivussa omatkin koirat juoksemaan. Hieman homma meni epätavoitteellisesti ja juoksin vain radat läpi ilman mitään kunnon tavoiteita. Ihan kivasti Seci silti toimi, vaikka silloin siltä ei kylläkään voi vaatia mitään kovin tiukkoja käännöksiä. No parit treenit sitten valmispalkalla ja kohdistus heitto palkkauksella ja käännökset olivat aikkas makeet. Vielä kun nuo saisi toimimaan ilman lelua, mutta pitäsi vain malttaa ja tehdä toistoja.

No loppu aika menikin sitten uiden, Seci kävi uimassa pari kertaa päivässä. Pääsimme myös käymään repovedellä pienellä vaelluksella. Hienon varmasti Seci tassutteli riippusillan yli, vaikka se oli aivan uusi juttu. Ja pitihän pysähdyspaikoilla aina pulahtaa uimaan. Viime vuoden leirillä tutuksi tullut saman ikäinen Joiku lapinkoira kelpasi vieläkin juoksu ja riehumiskaveriksi ja likoilla oli huisin hauskaa yhdessä. Ihme kyllä Seci ei ollut edes mustasukkainen.


Puomin kontakti, muuten kiva, mutta mudi kyttää taas...

Välillä mudilta puuttuu korvat, vaihtelun vuoksi tällä kertaa silmät...

Keskiviikkona palattiinkin sitten kotiin. Ja heti seuraavana päivänä tietenkin agilitaamaan kausalaan. Rata oli suht helppo silti onnistuimme säätämään, paljon. A putki erottelu ei toiminut, vaan A veti Secin aina. Tätä pitääkin treenata, jotta se olisi yhtä vahva kun puomi putki erottelu. Osa käännöksista toimii jo ihan kivasti, osa taas leviää todella pahasti.

Perjantaina suuntasimmekin sitten kohti hämeenlinnaa kyläilemään Secin kasvattajan luokse. Seci sulautui hyvin muiden mustien mudien joukkoon. Mukava ilta, vaikka meidän "aikuinen" mudi ei oikein innostunutkaan riehumaan kunnolla muiden kanssa.

Ei kommentteja: