torstai 7. heinäkuuta 2011

Viidakko elämää...


Pihalampemme uusi asukas Hippo Hibo.


Nyt olemme parina päivänä treenanneet agilityä kotona, 2by2 teki tehtävänsä ja Seci kepittää kunnon apinanraivolla ja hyvä asentoisesti.Kontaktit ovat kivan täpäkät ja vapautukset olleet hallitun tuntuisia.


Karvattomalle otukselle on jo hieman tullut turkkia, mutta aika bikini kunto vielä vallitsee. Secin karvan pituus on yleensä lähemmäs 7cm ja nyt turkin pituus on vähän alle 4cm. Kuvissa moinen karvottomuus ei nyt ihan näy.

Mutta jos verrataan Riikassa otettuihin kuviin, jossa ei kylläkään aivan täydessä turkissa olla.


Eilen vastoin ajatuksiani kävin Secin kanssa juoksemassa open class rataa kouvolassa. Kasvihuoneen lämpömittari näytti reipasta +40 joten ei ainakaan tullut kylmä. Ohjaaja taas mokaili, ei ohjannut loppuun asti ja kiirehti keppilähetyksissä. No parin yrityksen jälkeen nollaa pukkasi. Olisi ollut kiva hioa hieman pidempäänkin, mutta lämpötila hillitsi kyllä treeni intoa.

Huomenna onkin sitten suuntana agirotu. Hieman tai oikeastaan paljonkin ärsyttää järjestäjien takia. Nuorten avo sm maxeja on ilmoitettu 6kpl joista kolme on minun, niin eikös he ole pistäneet lähtöjärjestyksen niin, että neljästä viimeisestä koirasta kolme on minun. Edellisvuosina monen koiran kanssa juokseminen on onnistunut hyvin ja järjestäjät ovat ajatelleen kilpailijoiden parasta ja laittaneet koirat niin ettei kukaan joudu peräkkäin juoksemaan. S.posti vastaukset vielä kruunasi koko homman, harmillista että järjestäjät voivat onnistua pilaamaan hyvän tapahtuman.

Ei kommentteja: