lauantai 14. huhtikuuta 2012

Erinomaista

Tänään kävimme Pertunmaalla näyttelyssä. Kehään pääsi tällä kertaa Soica veteraanikehään.

Soica esiintyi iloisesti ja sai paljon kehuja tuomarilta hyvästä kunnostaan. Agilitykoiran ura näkyi vieläkin kropassa lihaksina ja liikkeissä voimana sekä lennokkuutena. Veteraaniuroksia oli kolme ja kahdella muulla oli reilusti enemmän turkkia ja massaa, joten ihan oikeutetusti Soica oli 3 kera ERI:n.

Arvostelu:
" 9-vuotias veteraani, jolla kevyt liike ja pirteä käytös. Oikealinjainen pää, hieman pyöreät silmät. Hyvä ryhti, hyvä rakenne raajoissa, hyvä turkin laatu. " ERI VEK-3 Pekka Teini

Tytöt lähtivät mukaan turisteksi. Seci olisi kovasti halunnut kehään ja oli muutenkin erittäin sosiaalisella tuulella. Vielä prinsessan pitää kaksi viikkoa odottaa ja sitten päästään Lahti KV:seen juoksemaan. Subré oli myös oma iloinen itsensä häntä selällä vaan mennä viuhtoi menemään. Pentu otti unoset häkissä koirien keskellä ja sylissäkin sisällä otti rennosti. Subré pääsi moikkaamaan monia vieraita ihmisiä ja paria koiraakin nuuskutteli.Vähän ennen lähtöä ruokaa massuun ja koko joukko hyytyikin autoon kun lähdimme kotimatkalle.


Ei kommentteja: