maanantai 23. huhtikuuta 2012

Omat kisat.

Eilen oli omien kisojen aika. Fiilis oli lössö, ilman minulle liian kuuma, hallina toimiva kasvihuone  vielä kuumempi. Ekan radan mokasin pahasti, kepeillä jäin kökkimään turhaan. Seci kestää kepeillä rankat leikkaukset ja pahatkin häiriöt, mitä teen.. en tee leikkausta, en jätä yksin pujottelemaan jotta ehtisin parempaan paikkaan, no koira sitten lähti väärään paikkaan keppien jälkeen. Nyt sitten katsoin samasta radasta muiden kilpailijoiden videoita ja huomasin tutustuneeni aivan väärin. Tämän ikäinenhän ei voi tietää, että 11 ei mennä suoraan 13 ja 15:sta 12 kuten tutustuin ja tein... Muut radat eivät sitten menneet sen paremmin, ohjaaja töpeksi ja oli lössö. Kaipa kuuma ilma ja aurinko ei sopinut minulle, meinaan illalla oli erittäin paha olo. Seci meni hienosti tai niin hienosti kun noin huonossa ohjauksessa voi mennä.

Oli kisoista hyötyäkin, sain uudet kengät. Viime viikolla kiersin 4 urheilukauppaa läpi etsimässä Salomon speed cross 2, mutta ei löytynyt vain sarjan mallia 3. ja kauhean värisenä. Nyt kisoissa oli sitten Inov-8 myynnissä, paria eri mallia testailin ja parhaaksi osoittautui Inov-8 X-talon 212 jotka tarttuivat mukaan. Kahden radan verran niillä juoksin ja lähti kyllä liikkeelle lähdöt ja kiihdytykset ihan eri tehoilla.

Ihanaa kun metsät ja pellot alkavat olla sulana, märkää on mutta eipä se meitä haittaa. Koirat nauttii kun saavat juosta täysiä maastossa. Ekat lenkit Subré lenteli nurin silloin tällöin ja hypyt eivät täydestä vauhdista isojen ojien yli oikein onnistuneet aina täydellisesti, mutta tänään pieni jo veti täysiä kun vanha tekijä ja yli metrin ojatkin loikattiin täydessä vauhdissa vaan yli. Pellolta tytöt löysivät kivat uimapaikat, joten pentu pääsi ensimmäistä kertaa suihkuun. Secin turkki onneksi kuivahtaa nopeasti ja kurat karisi ulos, ihana aikusen koiran karhea turkki.

Tänään lenkin jälkeen Subré pääsi tekemään speed bumpseilla pieniä juttuja tulevia hyppytekniikka treenejä varten. Namikuppi sitten kuumentaakin pentua liikaa, kaikki on liian kivaa ja kaiken palkan luokse pitää rynnistää satalasissa huomaamatta mitään mikä osuu kohdalle. Tehtiin sitten kuusi toistoa pelkästään nami kupille, niin että piti tehdä pari temppua ennen ryntäämistä. Hieman alkoi keskittymistä löytymään ja päästiin tekemään päivän pääharjoitusta.

Seci teki omalla vuorollaan noutoa. Prinsessa oli vähän apealla tuulella ja palautukset olivat laiskoja. Lopussa pieni keksi taas paineistumisen aihetta ja harjoitus kääntyi sen purkamiseen ja tekemiseen vaikka olisikin vähän paineistunut. Hyvin Seci alkoi päästä paineestaan yli ja teki kivoja noutojakin ravaten kuitenkin molemman osuudet. Tällä viikolla ei näyttelyn taki muuten tokoilla, joten huomenna otetaan pari kunnon vauhtinoutoa lelun kanssa.

Ei kommentteja: