torstai 26. huhtikuuta 2012

Ja taas rokotetaan.

Subré pääsi tänään toista kertaa rokotettavaksi. Pikku neiti käyttäytyi hienosti ja kiipeili ihmisten syliin rapsuteltavaksi. Ikää tuli tänään 17 viikkoa ja sunnuntaina on 4kk synttärit. Eläinlääkärin vaaka näytti painoksi 7,5kg ja aamun mittaustulos n. 37,5cm, rajakoira tuosta kyllä tulee, toivotaan parasta, jolloin Subré olisi iso medi eikä pikku maxi. Kohta voidaan alkaa verrata Secin tuloksiin, prinsessa tuli meille 18viikkoisena ja kokoa oli 7,4kg ja korkeus n.35,6cm. Nykyään Seci on n. 38-39cm ja 9kg.

 
Tiistaina minulla oli treenienveto vuoro, Seci jäi kotiin kun en sen kanssa liiemmin ehtisi mitään tehdä. Subré sen sijaan lähti mukaan ja ehti välissä vähän hömppäilläkin.Rata näytti suunnilleen tältä, 10 oli toisinpäin ja 15 muurin jätin tilanpuutteen takia pois.:

Pentu kehittyy huimaa vauhtia ja yllättää osaamisellaan minut lähes joka kerta.
 Subré teki ilman rimoja:
 Takaakiertoja 1 ja kakkoshypyillä 8 muotoistakuviota
- Pentu hakee hyvin taakseja kiertää tiukasti

 1-3tehden takaakiertoina
- 2 meinasi lähteä liikeeseen mukaan eikä tulla siivekkeiden välistä takasin päin, tämä täysin ohjaajan moka, koska en kertonut että tahdon sen tulevan sieltä. Lelun kanssa palkkailin pelkkää päällejuoksua. 

Okseri-3-11-putkeen
-Alkuun pentu teki todella hienosti ja irtosi hieman jo sivusuunnassakin 3 hypylle. 11 päällejuoksu meni alkuun todella hyvin, mutta sitten taas minä mokasin ohjauksen ja Subré ei tullut takaisinpäin, ja taas lelu käyttöön.Päällejuoksua pitää nyt vahvistaa yhdellä hypyllä eikä ahnehtia ja yrittää sitä radalla, vaikka se sen pari kertaa onnistuikin. 

Okseri7-putki8-putki9
-Pariin kertaan heitin palkan 9 eteen ja sitten tehtiin koko juttua, hienosti pentu oppi tämänkin.

Eilen kävin tuomaroimassa joukon pieniä koiria mätsärissä. Seci tahtoi jäädä sohvalle makoilemaan ikkunasta paistavan aurinkon lämpöön, joten Subré lähti vain mukaan. Ennen kehiä pentu kävi treenaamaan ravaamista ja pöydällä oloa, samoin kehien jälkeen. Ja pentu jopa ravasi, eikä pomppinut kun kenguru karkkikaupassa. Liikkeet tuolla on ihanan lennokkaat ja voimakkaat. Seisomisen suhteen on vielä paljon tekemistä. Pöydällä sen sijaan neiti osaa jo nätisti olla. Subré pääsi taas tervehtimaan montaa uutta ihmistä ja erikokoista koiraa. Yhdelle lapinkoiralle piti vähän rähjätäkin, mitä se ei kyllä saa ottaa tavaksi.

Lahti KV lähestyy enään pari päivää ja Seci prinsessa pääsee pitkästä aikaa kehään.

Ei kommentteja: