keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Harva hammas...

Subrén hampaat sen kun putoilevat, edestä alhaalta on lähtenyt jo 2 hammasta ja nyt ylhäältä myös kaksi, alakulmurit ovat aivan putoamispisteessä ja yläkulmurit heiluvat myös. Tällä hetkellä pentu riehuu Pendron kanssa siihen malliin, että jos tuollaisilla vetoleikeillä ei hampaat lähde, niin ei kyllä lähde millään. Ihmeen innokas Subré on vieläkin vetoleikkeihin, vaikka luulisi ikenien olevan vähän herkkinä hampaiden vaihtuessa. Taitaa olla vaan niin paljon taistelutahtoa ja intoa enemmän kun järkeä, ettei pieni kipu kun innosta hullua vielä lisää.

Eilen oli Kouvolan treenit. Seci meni hyvin, mutta ohjaaja oli kauhean löysä eikä ohjannut kunnolla, vähän sinnepäin hutiloiden. Kyllä me saatiin nollaakin tehtyä, mutta...

Rata oli Mirkan käsialaa.  Hyvää oli keppien haku, joka kerta puhtaasti ja itsevarmasti. Takaakiertoihin Seci lähti hienosti käskystä, varsinkin 13 Seci haki tiukasti, vaikka olin jäljessä. A oli aika possu, onneksi kohta on kesä ja pääsee Kausalassa tekemään pari kertaa viikossa toistoja. Käännökset pysyi suht hyvin kasassa ja koira kulki.

Subrélla oli hurjan hauskaa pentu hyppeli ja pomppi, kaikki oli ihanaa ja kivaa. Sub tapasi taas monta uutta ihmistä. Pentu myös kävi moikkaamassa sheltti Leeviä ja borderterrieri Rickyä, jota kylläkin taisi luulla Maxiksi. Treenien jälkeen oli pennun vuoro. Subré teki takaakiertoja, kääntymistä ja  irtoamisia kahdella hypyllä ja mutkaputkella. Takaakierto toimii hyvin, käännöksissä minä olin pari kertaa todella epämääräinen, mutta silti pentu kääntyi, parhaiten kuitenkin silloin kun sille kertoo ajoissa kun käännytään. Nyt ei enään vieressä haukkuvat koiratkaan häirinneet, vaan pieni työskenteli innokkaasti. Välissä kahden lelun leikkiä ja lopuksi vielä saalisleikkiä kahdella lelulla. Leikkimisessä ei kyllä ole mitään ongelmaa. 

Ei kommentteja: