lauantai 21. huhtikuuta 2012

Menoksi vaan...

Taas on treenattu paljon, ihanaa kun kotipiha on sula kaikeasta lumesta ja jäästä. Subré pieni on jo yllättävän taitava, irtoaa hyvin eteenpäin ja hakee esteitä, sivuirtomisia pentu ei oikein vielä hallitse, mutta eipä 16 viikkoisen sellaista tarvitsekkaan osata. Seci on tehnyt hienosti töitä, kääntyy oikein hienosti ja kontaktit olivat erittäin täpäkän varmat.

Eilis iltainen menoni peruuntui, joten päätin lähteä pöyrähtämään Kouvolan mätsärissä. Seci pääsi harjoittelemaan Lahti Kv:ta varten. Ennen kehää pääsi molemmat tytöt treenaamaan tyhjään kehään. Subré ekana, ja meno oli erittäin hyppyrottamaista, loik loik. Vähitellen pentu jopa suostui ravaamaan. pöydällä oltiin nätisti. Secille muistui heti mieleen miten ravataan, mutta pöydän kuvio pinta ( auton kumimatto) ärsytti Seciä, eikä prinsessa saanut laitettua takajalkojaan kivasti. Pieniä koiria oli paljon ja saimme odottaa pitkään. Meidän parina oli kotitrimmissä oleva shih tzu. Seci esiintyi hienosti, ravasi ylväänä ja antoi tutkia erinomaisesti. Saimme punaisen nauhan, jonka jälkeen oli luvassa vielä toinen hetki odottelua. Onneksi aika meni nopeasti mudi Mollan omistajan kanssa jutellessa. Punaisten kehästä en odottanut mitään sen suurempaa, Seci kuitenkin esiintyi hienosti ja yllätys yllätys pääsi jatkoon. Vielä tästä porukasta pudotettiin pari pois ja sitten taas juoksenneltiin ja seisottiin. Hienosti pikku mudi sijoittui 5. Subré ihastutti monia kiipeämällä syliin, ja olemalla muuten vaan hupsu oma itsensä. Pentu tapasi myös monta uutta koiraa, suurin ihastus taisi olla puolivuotias hysky poika.

Tänään oli sitten suuntana Kouvolan kisat. Itse kuuluttelin koko päivän ja Subré lähti vain mukaan, koska en viitsinyt jättää sitä koko päiväksi yksin kotiin. Aamulla pentu sai pyöriä ennen kilpailujen alkua hallissa ja ihastuttaa ihmisiä. Ennen kisojen alkua Subré pääsi metsään juoksemaan vapaana, ja se vasta olikin riemua, hassu pentu. Huvikseni myös mittasin pennun,  ensimmäinen hieman alle 36cm ja toinen aikalailla 36cm. Ja ikää tuli torstaina 16 viikkoa. Taas Subré tapasi monen monta ihmistä ja koiraa. X-rotuinen jossa on myös sutta hieman jännitti ja sille piti murista, mutta kiva koira siitäkin paljastui. Subré tapasi myös nuoren mudinartun, ja pari muuta pientä koiraa.

Huomenna Seci sitten pääsee kisaamaan omissa kisoissa kolmen lähdön verran.

Ei kommentteja: