sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kyl se on kivaa

Vitsi mä olen taas niin rakastunut noihin juoksukontakteihin, se on vaan niin hienoa kun koira ryntää täysiä ja on ihan kiepeillä kun saa tehdä. Tuo kyllä pätee Secin agilityyn yleensäkin, mutta nyt se pätee myös A:han. Secikin rakastaa juoksukontakteja, tänään kun aloitimme A:lta koira meinasi karata ennen aikojaan hiipimällä ja rynniminen nyt on muutenkin lähellä Secin sydäntä.

Tälläinen pätkä pihatreeneissä, A nyt oli oikeasti tuo meidän hieno lumikasa A jonka päälle on laitettu matto, mutta toimiipahan hyvin.Ensin 1-9. Ensimmäinen päällejuoksu meni taas siihen, että koira vain huusi ja juoksi ohi. Takaakiertoon lähdetään hyvin, mutta että hypättäisiin takaisin, turha luulo. No homma seis ja ilman vauhtia sama ja hyvin onnistui, tämän palautuksen jälkeen onnistui kaikki muutkin kerrat. Mutta kisoissa ei ole tälläistä mahdollisuutta, mudin olisi tultava heti ensimmäisellä kerralla, joten treenit jatkuvat. Selkeää parannusta on kuitenkin tapahtunut ja secitys toimii. Välistä vedot joka kerralla puhtaat ja tiukat, pitää vain muistaa muistuttaa Seciä ennen hyppyä että nyt käännytään ja avataan kunnolla korvat.

Toisella kierroksella 10-17 päällejuoksu ei ollutkaan näin päin ihan niin helppo homma. Huomasin kauhukseni, että näin päin on tullut tehtyä todella vähän ja itse en toiminutkaan ihan niin hyvin, lisä vaikeutta toi vielä se, että Seci tulee A:lta reilusti kovemmalla vauhdilla kun putkesta. Pikkuinen pohdinta ja kuivaharjoittelulla läpi ja johan onnistui.

Lopuksi vielä leikkiä, lätkin leluja A:sta yli ja koira rynni perään. Pari lelua tuli jopa takaisin, hieno pieni.

Ei kommentteja: