maanantai 16. tammikuuta 2012

Leireilyä tiedossa

Laitetaanpas nyt tännekin ilmoitusta. Suora kopio mudi foorumilta. Jos on kiinnostusta niin, voipi kommentoida, "väärän rotuisillekin" jää aika varmasti tilaa.

Agility-tokoleiri 11.-13.5.2012

Järjestämme kahden lajin harrastusleirin 11.-13.5.2012 Kiteellä Villa Taivaannastassa. Leirillä järjestetään kahtena päivänä koulutusta agilityssä ja tokossa. Koulutusryhmät pyritään aikatauluttamaan siten, että kaikki voivat osallistua kaikkiin lajeihin. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa sekä leikkimielisiä kilpailuja. Tervetuloa niin aloittelijat kuin kokeneemmat konkaritkin!

Suomen Mudiyhdistys – SUMU ry osallistuu leirin järjestämiseen ja mahdolliset jäsenedut leirin suhteen varmistuvat helmikuun aikana. Suomen Hollanninpaimenkoirat ry. ei tue leiriä rahallisesti, mutta yhdistykseltä on lupa leirin mainostamiseen yhdistyksen foorumilla. Leirille on etusija mudeilla, kroaateilla ja holskuilla. Leiriä saa mainostaa myös treenikavereille ja muille tutuille! Minimimäärä osallistujia 20kpl, jotta leiri pidetään. Maksimi 30kpl.

Kouluttajat:
Agility: Marjo Hytönen. Pitkän linjan harrastaja ja mudikasvattaja Helsingistä. Marjo on kilpaillut neljän eri koiran kanssa agilityn kolmosluokassa (partacollie, x-rotuinen sekä kaksi mudia). Hän on kouluttanut agilityä vuodesta 1996. Marjon oppilaisiin kuuluu monia menestyneitä koirakoita, mm. Suomen ensimmäinen vinttikoiraryhmän agivalio, useita SM-tason kisaajia sekä viime vuoden PM2 ja MM-varakoirakko Taneli Ikäheimo & Pantse-mudi. Pantse on muuten myös Marjon kasvatti! Marjolla on paljon kokemusta erityyppisistä koirista ja erityisosaamista erittäin nopeiden koirien ohjaamisesta sekä pareista, joissa koiran ja ohjaajan nopeusero on huomattava.

Toko: Susanna Maksimainen. Ensimmäisenä harrastuskoirana Susannalla on ollut staffi, jolla hän kilpaili agilityssa medi3-luokassa ja tokossa EVL:ssä. Hänellä oli myös englanninbulddoggi, jonka kanssa saavutettiin tokossa TK1-koulutustunnus ja kerettiin korkata avoin luokka. Nykyisin Susannalla on käyttölinjainen malinois Reino-Matti (FI TVA, PM-10, RMI-11, MR1, BH Kutinan Nestori), jonka kanssa hän harrastaa kaikenlaista. He aloittivat mondioringillä, mutta se on poistunut harrastuksista ja nykyisin ohjelmistossa on toko, pk-jälki, suojelu, vepe ja talvisin vetohiihto. Kotona on kasvamassa myös parsonrusselin pentu Jytinä, jonka kanssa on aloitettu pentuagilityä ja tokoa.

Lisäksi suunnitteilla mahdollisuus kokeenomaiseen harjoitukseen yleisöineen, tuomareineen yms molemmissa lajeissa – koeuransa alussa oleville hyvä tilaisuus kokeilla selviytymistään ja kokeneemmille mahdollisuus puuttua kokeessa/kisassa ilmeneviin ongelmiin!

Majoittuminen:
Majoittuminen tapahtuu Villa Taivaannastassa koulun tiloihin remontoiduissa savuttomissa neljän hengen huoneissa, joihin myös koirat ovat tervetulleita. Leirillä on myös mahdollista majoittua teltassa tai karavaanarina.
Villa Taivaannasta netissä: http://www.taivaannasta.com/

Ruokailut:
Tarjolla hyvää perusruokaa noutopöydästä. Salaatit, leivät ja ruokajuomat kuuluvat aterioihin. Aamiaisella on tarjolla puuroa, muroja, mysliä, jogurttia yms. Kahvi ei lopu kesken ja sitä on tarjolla ruokailujen yhteydessä. Lounas on keitto tms kevyempi ateria ja päivällinen tukevampi ruoka.

Leirin majoitushintaan kuuluu perjantaina iltapala, lauantaina aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntaina aamupala, lounas ja lähtökahvit.

Hinnat:
Hinta koostuu erikseen majoitus- ja koulutusmaksusta!
Sisämajoitus: 100e
Telttamajoitus: 70e
Karavaanari: 80e

Hinta per henkilö. Majoitushinnat ovat kiinteät eikä valitettavasti ole mahdollista valikoida omia paketteja (vain omat eväät, vain ruokailut ja yöpyminen muualla, vain yksi yö tms).

Koiramaksut määräytyvät lopullisen osallistujamäärän mukaan. Hinta sisältää osallistumisen molempiin lajeihin. Alustava arvio on n. 30e/koira (jos samalla ohjaajalla on mukana useampi koira, maksu menee jokaisesta koulutukseen osallistuvasta. Leirille ei toivota ylimääräisiä, koulutukseen osallistumattomia koiria, mutta mikäli hoitopaikan saaminen on hankalaa, ”turistikoirista” voidaan neuvotella).

Ilmoittautumiset
Ilmaise kiinnostuksesi ensin tässä keskustelussa. Kyse ei ole vielä sitovasta ilmoittautumisesta, mutta tarkistathan että ajankohta käy sinulle ja olet oikeasti halukas tulemaan - ei turhia ilmoittautumisia! Mikäli ennakkokiinnostus on riittävän suurta, vahvistamme leiripaikan varauksen ja avaamme virallisen ilmoittautumisen, siitä ohjeet myöhemmin. Maksun deadline tulee olemaan 31.3. Tämä oikea ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta ilman erittäin hyvää syytä, mutta ohjaaja voi itse yrittää myydä paikkansa jollekin muulle.

Tämä ilmoitus on laitettu mudien ja holskujen keskustelufoorumeille. Voit linkittää mainoksen myös "vääränrotuisille".

Terveisin leirin puuhanaiset Laura Lindeman & Salla Vornanen. Ensimmäisellä on mudi ja holsku, siksi moinen rotuyhdistelmä

Ei kommentteja: