lauantai 28. tammikuuta 2012

Kyyylmää!


Lämpömittari näyttää aivan liian suuria lukemia treenaamiseen joten me olemme pysyneet visusti sisätiloissa.  No ollaan me lenkille asti onnistuttu raahautua, silloinkin toppavarustuksessa. Lapinkoirat pärjäävät vielä näilläkin pakkasilla hienosti ilman takkia, mutta pikku mudille heitin jo fleecetakin niskaan. Hyvä ja paksu turkki Secillä tällä hetkellä on, mutta silti pieni jäätyy tunninkin lenkillä jo aika hyvin. Tassut palelevat kyllä jo nytkin.                                                                                                                                                                                                       

                                                         
Peltolenkkillä eilen iltapäivällä, silloin ei aurinko hemmotellut meitä kuten tänään, mutta yhtä kirpeä pakkassää sen sijaan kiusasi.
Tänään sisätiloissa saimme jopa treenattuakin. Aloitimme tokolla, merkkiä ja tunnaria, helppoja toistoja ja onnistumisia. Sitten lihapullat pois ja agilityä treenaamaan. Takaakiertoon lähetyksiä ja leluun palkkaus. Väliin aina leluun kiinni, irti, kiinni,irti, kiinni toistoja, hieman kierrokset nousivat liian korkealle harjoituksessa, mutta ainakaan into ei laske. Loppuun vielä poispäin käännöstä yksinkertaistettuna samaisella ämpärillä.                                                                       


Nyt me vaan nautitaan olosta sohvalla peiton alla.


Sain vahingossa jonkin uudenlaisen bloggerin päälle, jota en saa halutulla tavalla toimimaan, joten hieman nuo sivujen reunat ja muut loikkivat ärsyttävästi. Pitänee tutkia asetuksia, jos saisin vanhan muodon takaisin. Siihen asti pitää vain sietää tätä...

Ei kommentteja: