keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Liikkuvaa kuvaa

Eilen oli treenit kouvolassa, vuoden ensimmäiset Allanit tuli juostua. Kamerakin tuli mukaan, joten meidän löntystely videoita alempana. Rataa en jaksanut piirtää ja meidän kuvaaja on hieman hukassa, ja kaiken lisäksi loppupuolisko puuttuu kokonaan. En osaa vieläkään juosta ja näytän läskiltä. A:lle oli tarkoitus pistää kaari, mutta se jäi kotiin ja pikaviritys ei pysynyt kasassa, juoksut olivat hieman liian lennokkaita, kuten arvasinkin. Seci kun on vasta tehnyt suoria vedätyksellä ja kun viime kerralla mentiin ilman kaaria, olisi nyt olla kaarien paikka. A:n jälkeinen taaksekierrätys on kauhea, olen liian lähellä hyppyä ja paikoillani enkä ohjaa, joten kaarta kaarta, ja meidän hienoa keppihakua ei näy videolla. Itse olen hypyn kohdalla jo puolessa välissä keppejä ja Seci kiertää kauemmas hakemaan aloituksen.

Julkaistaan nyt kaksi viimeistä kertaa. Alkuun mentiin tuota alkua pari kertaa toiselta puolelta vetämällä, mutta se ei tuntunut omalta, eikä ollut selkein vaihtoehto Secille. Ja sitten ensimmäisellä putkella Seci rynnisti monesti väärään päähän putkeen ja vaati oikeaan saamiseen kunnon jarrutusta kuten videoilta näkyy.

Koira tekee puhtaan radan, ohjaaja potkaisee siivekkeeseen -> rima alas.Ja sitten ohjaaja ei juokse ja rupeaa epäröimään alussa tuon äskeisen radan siivekkeen potkaisun takia...
Ennen treenejä otin noutoa tyhjällä kentällä. 3/7 toistoista osui jopa kameraan, ei ole helppoa tökätä kameraa agiesteen päälle ja arvioda mihin kohtaan menee, tästäkin versiosta siksi puuttuu loppupalautus. Palautus vauhdin kanssa tehdään vielä töitä hieman on hakusessa oikea vauhti, alkuun Seci tuli liian kovaa ja juoksi päin ja sitten hieman varovaisemmin kuten videolla. Alkuun jätin ylimääräistä ihan sen takia, että on niin historiallista kun Seci tuo lelun takaisin, sillä oli eilen outo päivä ja meillä oli kivaa leikkiä yhdessä. Perusasento on ihan hirveä ja näköjään korjaan itse, onneksi muilla videoilla ei tätä tehty, ne eivät vain ole edes näin hyvin kuva ruudussa pysyineitä joten niitä ei julkaista.Yritän nyt alkaa ottamaan kameraa mukaan, ehkäpä sitten alkaa ällöttämän tuo oma tekeminen sen verran, että alan ohjata ja juosta kunnolla, ja jää tuollainen epämääräinen lyllerrys pois.

Ei kommentteja: