sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Toimiva sekoitus

Tänään heti aamusta suuntasimme lenkille, tai no puolen päivän aikaan, mutta jos silloin vasta herää niin sehän luetaan aamuksi. Kerrankin nukuin pitkään ja Seci sai kerrankin nukkua tarpeeksi pitkään kun ei herätessä edes inissyt vastaan. Eipä siinä sitten muuta kun ulkoilukamppeet päälle ja lenkille. Koirien iloksi ne kuulivat heti ovesta päästyään käskyn/luvan "metsään" joka kuuluu kyllä ehdottomasti top 5, heti tassut alle ja huutaen takapihan kautta meidän metsäpolulle. Metsän kautta pellolle, jossa ulkoilutin kameraakin, mitään hyviä kuvia ei tällä kertaa mukaan tarttunut. Soica nyt pääsi tuomaan väriä tähän kirjoitukseen.
Iltapäivälle sitten oli treenien paikka. Alkuun kontaktille pitkältä matkalta lähetyksiä, hienosti Seci löytää oikean paikan. Sitten tokoa varten nostin kierroksia juoksemalla käännöksia speedbumpseilla. Tokossa tänään oli aiheena noudon palautusvauhti. Ensiksi kapula Secin suuhun ja kutsumaan speedbumps (3) suoran päähän, hyvällä vauhdilla neiti tuli ja kapula pysyi hyvin suussa. Hieman lopussa törmäsi jalkoihin, mutta korjasi jarrutuksen sopivaksi muilla kerroilla. Loppuun heittelin kapulaa yhden speedbumpsin taakse, nouto meni hyvin. Kolmen takaa nosto oli erittäin epävarma. Pari kertaa tein sitten niin, että lähdin juoksemaan Secin kanssa hakemaan kapulaa yhdessä ja juostiin sitten takaisin lähtöpaikalle, hieman tuli lisää varmuutta, mutta selvästi nuo pitkät matkat vaativat vielä harjoittelua. Soican kanssa harjoittelin väliin kapulan heittoa, vanhus saa omaksi huvikseen noutaa kapulaa, vaikka palautus onkin sylkäisy jalkoihin. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sain heitto harjoittelua ( jota tarvitsen paljon, meinaan kapula lenteli milloin mihinkin) ja Soica saa hupia kun saa noutaa kapulaa ja saa vielä namia kaupan päälle. Loppuun vielä Secin kanssa seuraamista pari lyhyttä pätkää nopeilla palkkauksilla, helppoa ja kivaa. Sekä parit makuut niin että heitin namin, käskyllä maahan ja vapautus namille n. 10-15sek, hyvin pysyi päämaassa myös ulkona kylmässä. Pari toistoa näin, väliin yksi ilman namia, tällä kerralla jouduin käskemään pään maahan, käskyn kanssa Seci teki nopeasti ja heittämällä palkkasin eteen, loppuun vielä pari valmiilla namilla. Hyvältä alkaa homma jo näyttää, ja maahan meno on nopeutunut puolella.

Ensi viikolla alkaakin taas kouvolan treenit, omat treenit menevät kylläkin kouluttaessa, mutta tarkoituksena olisi ehtiä hallille sen verran ajoissa, että ehtisi jonkin verran juosta Secin kanssa ennen treenien alkua.

Ei kommentteja: