tiistai 31. tammikuuta 2012

Maailman paras pikku prinsessa 4v!

Tänään meidän pikku prinsessa Seci täytti 4 vuotta. Minulla alkoi sopivasti koeviikko tyhjällä päivällä, joten nautiskeltiin synttäripäivästä kunnon peltolenkin parissa. Lahjaksi pikku neiti sai pehmolelun jossa on vinku jokaisessa sakarassa ja uuden villapaidan. Kyllä nyt kelpaa pakkasillakin ulkoilla ja sisällä lämmitellä sohvalla lelua vinkutellen, eri asia kuinka kauan sitä jaksaa kuunnella.

Koirat herkuttelivat synttärien kunniaksi lihapiirakalla. Sisällä koirien jauhelihaa kennelrehusta, peruslihaa mitä nuo yleensäkin mussutelevat, mutta kyllä se erikoisemmassa muodossa maistui entistä paremmalta. Täytteessä oli myös puuroriisiä ja porkkanaa. Päällä ja pohjana sämpyläohjeella tehty kuori.

 


No kyllä me tänään tokoiltiinkin, ja ihan ulkona vielä. Alkuun seuraamista ja liikkeestä maahan meno. Tassuja paleli ja seuraaminen on oudon näköistä kun koira nostelee jalkojaan minkä kerkeää. Tossut olisi ehkä ihan hyvä hankinta? Sitten luoksetulon stoppeja, eka oli täydellinen vauhdilla ja käskystä jarrut lukkoon. Toinen ja kolmas oli hieman löysemmällä stopilla varustettuja. Sitten tassut olivatkin jo aivan liian jäässä. Seci käveli etutassuillaan, joten sisään hetkeksi sulamaan. Sitten noutoa, haut pitkältäkin matkalta varmoja ja suht vauhdilla palautus. Taidamme siirtyä hallitreenaukseen talven ajaksi, tai ainakin näiden pakkasten ajaksi.


Ei kommentteja: