keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kyl me tokoillaankin

Tänään lähti Secin ilmoittautuminen Loimaan tokokokeisiin loppu kuulle. Joten tästä innostuneena vähän treenattiinkin.

Seuraaminen: Muuten hyvää, vierestä katsoja sanoi sen hieman jätättäneen käännöksissä, itse on tälläistä huomannut.

Seuraamisesta maahanmeno: annoin ensimmäisellä kerralla käskyn aivan väärällä äänenpainolla, jolloin koira jäi istumaan epäileväisen näköisenä. Toisella kertaa äänenpaino oikein ja koira teki oikein.

Luoksetulo: Ensin stoppeja puun kiertojen kautta. Sitten koko luoksetulo ja erittäin paha ennakointi ja huono tulovauhti. Suunnitelman muutos ja heittelin leluja, jotka eivät palaudu vaan Seci juoksentelee ne suussa ympäri pihaa pudottaa ja lähtee käskystä tulemaan luokse, tähän stoppi ja uusi lelu. Nyt toimi hyvin, mutta kaksi askelta venyi stoppi pari kertaa.

Liikkeestä seisominen: Hyvä, mutta taakse menossa meinasi kääntyä. Toisella kertaa ok.

Kaukot 20m toimi hyvin, yksi hajonnut istumaan nousu 10 sarjassa.

Hyppy: Hieman laiska, mutta muuten hyvä.

Nouto: Palautus vauhti huono, muuten ok. Tehtiin sitten palautuksia agikeinun kautta ja nyt tuli ihan täysiä.

Subré teki noutoa, eikä vauhtia kyllä puutu. Alkuun kaksi kertaa niin että laskin heti kapulan heitettyäni liikkuvan kapulan perään. Viimeisellä kerralla odotin kapulan pysähtyvän maahan ja sitten päästin. Lopussa vauhdista pudotus ja kiinni leluun. Vauhti on erinomainen pentu juoksee ihan täysiä, ja nyt otti joka kerta myös keskeltä kapulaa kiinni.

Toisena aiheena leikittiin kahden lelun leikkiä hetki. Enkä saanut koiraa kertaakaan omaan käteeni kiinni, ehkä Subré alkaa vähitellen seuraamaan leluja, eikä vaan käy kiinni johonkin liikkuvaan. Vaihdot onnistuu hyvin, ja intoa riittää.

Lauantaina olisi tarkoitus lähteä katselemaan Pk erkkaria ja molemmat tytöt lähtevät mukaan. Secin kanssa olisi tarkoitus treenata häiriössä avot hyppyä lukuunottamatta läpi.

Ei kommentteja: