tiistai 1. toukokuuta 2012

Ja taas mennään
Tänään taas treenailtiin  pihalla, taas ensin koko porukka juoksemaan metsään ja pellolle, pahimmat energiat pois niin keskittyminenkin on paljon parempaa. Subré aloitti, alkuun vähän irtomista sekä päällejuoksua ja niistoa, joista pentu jo suoriutui hienosti. Toisella kierroksella juoksenneltiin pari pätkää jotka voi voipi katsoa tuolta videolta.

c, Jere Pätäri
Seci oli laiskalla päällä, teki kyllä mutta kunnon ponnekuus puuttui. Pitäsi tässä joku päivä ottaa siltä puolet turkista pois, tuo talviturkki ei taida olla kovin kiva näin lämpöisillä ilmoilla. Turkkia en ole viitsinyt harjailla aikaisemmin näyttelyn takia, mutta nyt voi ottaa irtoavan pohjavillan ja vähän muutakin furminaattorilla pois.

c. Jere Pätäri
Illalla kävin vielä tyttöjen kanssa kahden tunnin lenkin hieman tuntemattomimmissa maastoissa. Päätarkoituksena oli kiipeillä eri kokoisilla ja "tasoisilla" kivillä. Seci kiipeili tietysti kaikille, mutta etsin sille yli 2m korkeita vaativia kiviä. Subré puolestaan teki n. 1m vaativia ja 1,5m helppoja/keskitason kiviä. Hienosti molemmat tytöt suoriutuivat tehtävistä.

Ei kommentteja: