sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pk erkkari

Eilen suuntana oli Helsinki ja Pk-erkkari. Hullut lähtee aamulla ajamaan, jotta pääsee katselemaan koiranäyttelyä. Tytöt lähtivät turisteiksi, Seci piti repiä lämpöisestä peittopesästä mukaan ja sitä se sitten jaksoi mököttää koko päivän. Subré oli oma sosiaalinen ja hyvin yleisillä paikoilla käyttäytyvä nuori neiti. Paljon pikku neiti sai kehuja ihanasta luonteestaan eikä ulkonäöstäkään moitteita kuultu.

Subré teki pari noutoa innokkaasti,  sivulle tuloja ja leikki lelulla vaikka vieressä ammuttiin starttipistoolilla. Subré tapasi taas monta uutta ihmistä ja sai olla monen sylissä. Uusia koiria pieni tapasi taas monta, lapinkoirien häntiä se kyttäisi lapinkoirakehällä ja pääsi nuuskuttelemaan parin kiltin kanssa. Saman ikäisen jöötti pennun kanssa tehtiin nuuskuttelu tuttavuutta ja lapinkoiran pennun kanssa jo vähän haasteltiin leikkiä. Mudit Subré tunnisti heti, Riitan kahden nartun kanssa tehtiin hillitysti tuttavuutta, mutta kuukautta vanhemman Ihkun kanssa tytöt löysivät heti hihnoissa yhteisen leikkifiiliksen ja pääsivät sitten näyttelyn jälkeen hetkeksi juoksemaan. Silloin pentuja kyllä jo väsytti aivan liikaa leikkimiseen ja se jäikin parin spurttailun tapaamiseksi. Seci tietysti myös pääsi leikkimään pentujen kanssa.

Seci tokotreenit meni ihan puihin, prinsessa taas keräsi itseensä kauheasti stressiä heti alusta lähtien, eikä hommasta sitten tullut oikein mitään. Nouto oli aivan turha yritys, kaukoissa ensimmäinen nousu oli työn ja tuskan takana, seuraaminen oli sentään suht nättiä. Toivottavasti prinsessa ei keksi jännittää noin tokokisoissa. Kehässä Seci kävi vähän pyörähtämässä kun sitä selvästi koko päivän odotti, sen jälkeen jännityskin alkoi lauenta.

Kehässä esitettiin kaksi mudia, jotka olivat Riitan koiria. Secin puolisiskon pentu Szófogadás Erdei Urnö oli hienosti ROP, saaden sertin jolla tipahti FI MVA titteli nimen eteen. Toisena oli juniorluokassa kilpaillut Secin serkku Abrandos Ekszer joka sai hienosti vara-sertin. Onnea Riitalle ja hienoille neideille!

Ei kommentteja: