maanantai 21. toukokuuta 2012

Subremaista menoa

Secin tassu näyttää ihan lupaavalta, rasvattu on urakalla ja se näyttää auttavan. Neiti kävelee jo aika hyvin, hieman varoo tassua, mutta ehkä tämä tästä. Tänään treenailtiin tokoa, metrin matkalla noutoa "painavalla" 250g kapulalla ja nousi muuten hienosti. Viisaasti sekoitan noudon palautuksen nyt kun on enään pari päivää kisoihin ja otin palautukset suoraan sivulle. Sitten kaukoja, ennakoi jos lasken käsimerkin pois päältä istumisissa, jos pidän käden ylhäällä niin onnistuu hyvin. Luoksetulon stoppia ravista sisällä, reakoi käsimerkkiin ja siitä lensi nakki.
Mitä,mitä tuollahan on keppi

Subré pääsi sitten tänään pyörähtämään hallilla. Pentu teki isoa ympyrää ja siitä ympyrän vieressä olevaan putkeen ja suunnan vaihto. Sub irtoaa hienosti sivulle ja eteen ilman valmispalkkaa, mutta takaisin lähemmäs tullessa alkaa murina ja keskittyminen menee esteitä enemmän minun liikkeeseen ja lahkeisiin. Sitten käytiin tervehtimässä uusia ihmisiä ja koiria.

Suuri saalistaja valmiina loikkaan
Tämän jälkeen kontakteja, ensimmästä kertaa alastulo ei ollut aivan maassa. Minipöytä kun tuntui kuitenkin liian korkealta, niin alle tuli muurin osa. Subré on parikin kertaa heittänyt kuperkeikan kun etutassut pysähtyy maahan, mutta takajalat ei, jolloin ne lentää pään yli ja lopputulos on oikein hieno kuperkeikka. Ihme kyllä nyt ei käynyt kertaakaan näin, hienoja suorituksia, pentu irtoaa hyvin eteeni kontaktin loppuun. Vielä kun saan sen pysymään siellä vaikka juoksen ohi niin kontaktit ovat aika subér hienot.
Keppi,keppi, minun keppi


 Loppuun Subré teki kunnolla hyppyä ensimmäistä kertaa, speed bumbseilla pentu hyppää hyvin ja puhtaalla tyylillä, joten uskalsin kokeilla kunnonkin hyppyä. Namilätkä hypyn taakse aivan kuten hyppytekniikka jutuissakin, ensimmäisellä kerralla rima10cm ja pentu juoksi siitä läpi huomaamatta. Toinen ja kolmas kerta meni hienosti yli. Neljännelle kerralle nostin 15cm ja hyvin loikkasi senkin yli. Kyllä pennusta taitaa ihan hyvä hyppääjä tulla.

Kuvina Subrén Santalahti vesileikkejä. Lisää tulossa, kunhan jaksan muokkailla.

Ei kommentteja: