maanantai 7. toukokuuta 2012

Vertailua

Eilen Subrélle tuli täyteen 4kk 7päivää, rikoin lupaukseni ja mittasin likan tuloksena 38,5cm. Seci tuli meille 4kk joten nyt voikin sitten alkaa vertailemaan tyttöjen koko eroa. Seci oli 4kk 7päivän ikäisenä n. 35,6cm, väliä on siis n.2cm. Mielenkiintoista nähdä pysyykö tuo 2cm aikuisikään, Secihän on n. 38-39cm varvistelemalla 40cm, joten Subrésta voisi tuolla arviolla tulla 41-42cm. Mutta kaipa tämä on turhaa arvailua.

Seci suloisuus <3
Subré hölösuu <3
Seci oli 4kk paljon pentumaisempi niin ulkonäöltään kun käytökseltääkin. Subrélla on kiire kasvaa isoksi, eikä se tahdo olla mikään sylivauveli.

Käytiin me tänään pikapikaa treenaamassakin Kausalassa. Subré teki irtoamisia kolmella hypyllä, sivuirtoamista kahdella hypyllä, putkikulmia kaukaa lähettäen ja lopuksi pussia. Irtoaminen vaatii vielä paljon vahvistamista, kuten tiesinkin. Valmispalkan kanssa ei mitään ongelmaa, ja ilman menee kaksi hyppyä mutta kolmas oli jo vaikea. Sivuirtoaminen menee jo ihmeen hyvin. Putkeen sujahdettiin vauhdilla joka kulmasta. Pussia tehtiin aluksi tuuli avustuksella, viima nosti kangasta ja pentu sujahti läpi, lopuksi pentu rynnisti läpi jo ilman mitään apuja.

Seci teki välistä vetoja, vetämällä & sylkkärillä takaakiertoja, päällejuoksuja ja käännöksiä käskyllä. Tänään hypyt olivat hieman laiskoja ja rimojen olessa medien ylimmässä napsahti parikin alas. Tekniikat toimivat hyvin, vaikka itse olin jotenkin kankea ja hidas, olisi kai pitänyt juosta mielummin uusilla kengillä eikä vanhoilla.

Soicakin pääsi hömppäilemään herran on hyvässä kunnossa ja vetää täysiä medi rimoilla. Voisi joku päivä käydä mölleissä juoksemassa medirimoilla niin pääsisi Soica pitkästä aikaa kisaamaan kun se sitä niin rakastaa.

Ei kommentteja: