perjantai 4. toukokuuta 2012

Turha päivityskö?

Lyhyt ja ytimekäs päivitys, jonkin mielestä turha, toisesta luettava ja kolmas luopuu jo nähdessään.

Seciltä lähti toissa päivänä puolet turkista pois. On sillä vieläkin karvaa ja kiharaa, mutta pohjavillaa vain vähän ja talviturkki kokonaan otettu pois. Kyllä nyt kelpaa juoksennella, uida ja riehua, kun ei tule ihan heti kuuma. Tekisi mieli ottaa siltä vielä vähän lisääkin turkkia pois, mutta ehkä furminaattori laulaa taas vasta vähän myöhemmin lähempänä kunnon kesää.

Kun Subrehyper höppänän emäntä lähtee kouluun, mitä tekee höppänä kun se lasketaan hetken päästä ulos? No lähtee tietenkin perään huutaen minkä kuonosta lähtee... Onneksi Subrén matkaan tekoa hidasti naapurin rinteeseen talven aikana kasatut lumet ( hölmö lähtee yrittämään juurikin sitä kautta tielle, vaikka pari metriä kiertäen pääsisi juoksemaan paljon helpommin) jolloin se saatiin juostua kiinni. Tietysti tämän jälkeen pentu oli yrittänyt riuhtoa itseään irti, ihme kyllä Subré ei päässyt enään vapaaksi, vaikka sillä on reilusti voimaa silloin kun se sylistä pois tahtoo. Nyt sitten katsellaan omaa emäntää ruskeilla silmillä vakuuttaen kilteyttään. Mutta Subrén kasvattajan sanoin 5vko Subrésta: "Snabb pentu on söpö, mutta sillä kasvaa pirunsarvet..."

Kolmas aihe on uusi auto. Tänään meille kotiutui hieno hopeinen farmari, kyllä nyt kelpaa huristella. Vielä pitää häkki laittaa takaakse ja sen jälkeen meitä ei pysäytä kun loppuva bensa. Kohta koittaakin jo Kiteen reissu, saapi nähdä mistä me Karitan kanssa itsemme löydetään, onneksi on navigaattori...

1 kommentti:

Karita kirjoitti...

Jee, viva las Kides! Kyllä me perille löydetään, siitä ei ole epäilystäkään ;)