torstai 1. syyskuuta 2011

Huikean pätevä agility mudi.Laitan nyt agiltyt eri postaukseen, ettei tule metri määrin tavaraa.

Keskiviikkona meillä oli Allan kouluttamassa, rata näytti tältä:3. Kokeilimme alkuun takaakiertoon lähetystä, onnistui hyvin, mutta ongelmat tulivat pituus kääntöön ehtimisen kanssa. Toisen vaihtoehtona haltuun otto ja sylkkäri 3, pysyen koko ajan 3 keppein puolella, josta pääsi paljon paremmin juoksemaan pituudelle.

5. pituudella Seci kääntyi hyvin kunhan sitä vain viitsittiin kääntää. Ja kun tämä toimi, eikä ohjaaja laiskotellut myös putki onnistui.

7-9 Valssiin ottamaan vastaan 7 taakse, josta heitto 8 peruuttaen ja tehden valssi 8 eteen lähettäen kepeille.

Eka keinu oli huikean hieno, Seci juoksi täysiä päähän ja etutassut yli, ennen kun keinu edes rupesi laskemaan, isot kehut ja palkkaus. Hieman treeniporukka katsoi puoli järkyttyneenä tuota tuon "itsemurha keinua". Muilla kerroilla Seci ei ihan näin uhkarohkeita keinuja tehnyt vaan juoksi päähän ja heittää etutassut yli kun keinu on n. puolivälissä laskemassa, tätä me nyt pääasiassa haemme.

12-13. oli ihme säätöä, saimme me sen lopulta onnistumaan, mutta...

Päivän teema oli kyllä laska ohjaaja, jalat eivät toimineet, ohjaus oli löysää ja oletin... No sentäs keskityin siihen etten pahemmin kyyristelisi, taisin sitä silti tehdä auts. Ohjaajan osalta huonot treenit, koira kyllä toimi.

No tänään kausalaan aiheena: " Kuinka tehdä hylky kouvolassa" elikkäs koottu kooste kouvolan hylkykohdista. Tältä se sitten näytti, eka rata aiheen mukainen. Toinen sitten (101->) sovellus.Ja mitä me tehdään, kolme puhdasta nollaa, en pahemmin kyyristellyt vaan ohjasin ja juoksin, Seci teki hienosti töitä. Me siis osaamme jotain, vaikka ei kisoissa siltä näyttänyt.

Hylky kohdat kisoissa:
- 3 pakkovalssi oli surkea, Seci ei kääntynyt 3 vaan juoksi minun ja hypyn välistä toiseen putkeen (tässä suorana, kisoissa vierekkäin oli kaksi mutkaputkea)

- A:n jälkeinen hyppy, jäin odottelemaan A:lle, ja vapautuksesta Seci ampaisi suoraan ja 6 hypystä ohi hakemaan sen takana olevaa hyppyä (ei kuvassa/tässä radassa), sain kääntymään mutta hyppäsi takaisin päin.

- Putki 13, en kisoissa edes yrittänyt ohjata vaan lähetin tarkoituksella väärin päin, kun oli jo vitonen ja seisoskelua alla.

No sitten toinen rata, sekin alkuun nollalla läpi. Toisella kertaa hätiköin päällejuoksussa enkä kunnolla ohjannut. Loppuun vielä kerran kääntymistä suorasta putkesta mutka putkeen. Sitten A-putki erottelua, kerran meni väärin, neljän putken jälkeen käskytin A:lle ja meni putkeen, muut kerrat aivan puhtaasti, lisäsin liikkeenkin jo mukaan. Myös päällejuoksuja vahvistin lelun kanssa. Hyvät treenit lisäsi taas motivaatiota ja uskoa tähän hommaan.


Ei kommentteja: