keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Ihan pimeetä...

Eilen olikin sitten oma koulutusvuoroni, joten en päässyt itse treenaamaan. Lähdimme kuitenkin sen verran ajoissa, että ehdin ottaa Secin kanssa kontakti esteet läpi, alkuun keinu, josta puomille päässä käännöshyppy, siinä sitten pyöriteltiin, välillä lähetin hallin toisella laidalla olevalle A:lle. Nopeasti, itsevarmasti ja asenteella pieni mudi teki, huikeaa. Alan olla jo vähitellen tyytyväinen noihin kontakteihin, ainakin hetkellisesti, varmaankin taas ensi viikolla valitan jotain, mutta siihen asti...

No mikäs siinä ilta meni nopeasti koulutellessa, harmittavasti toisella ryhmällä oli pimeät oltavat kun halliin ei sähkötöiden vuoksi saatu valoja. Hieman jäi heidän treenit lyhyeksi. Seci pääsi loppuun, yritin lähettää pimeässä hallissa kauas kepeille, no siitä seurasi vaan pirummoinen huuto, ihan ymmärettävää pieni otus ei vaan löytänyt keppejä ja siitä sain vihaiset haukut niskaan. Mudi sitten törmäsi keppeihin, voi tuota suurta iloa, kepit löytyivät. Hieman oli hahmotus ongelmia keppien haussa, tästä voimme tehdä johtopäätöksen mudi ei löydä pimeässä keppejä, ensi kerralla mukaan siis jouluvalot keppien ympärille, ja Seci on jälleen tyytyväinen.

Tänään pääsinkin koulusta tavallista aikaisemmin ja kovasta tuulesta ja selvästi tulevasta sateesta huolimatta laitoin itseni nopeasti lenkkikuntoon ja ryntäsin koirien kanssa pihalle. Kävimme mukavan metsäpeltolenkin riehumassa. Kamera lähti mukaan ja tänään oli "pönötys" kuva päivä. Ei mitään loisto otoksia, mutta menköön nyt.
Ei kommentteja: