perjantai 23. syyskuuta 2011

Varoitus villasukille!

Secillä on kauhean tylsää sadepäivinä, kun joutuu olla sisällä. Mutta kyllä pieni mudi kaikkea kivaa keksii yksin ollessaan, yleensä vain lelut saavat kyytiä.Tänään Seci oli löytänyt oikean aarreaitan -> kasan villasukkia. No lopputuloksen voi arvata, jokaisessa villasukassa vähintään yksi reikä. Pentunahan Seci rakasti kaikkea villaista, sen suurin osa treenileluistakin oli villalanka virkkauksia.

Tänään olikin sitten matikkapäivä, vähän alle 4 tuntia kokeen parissa väkersin ja aika loogisia vastauksia tuli, joten positiivisin mielin odotellaan. Kotiin tultuani levitin hypyt pihalle ja etsin tiedostojen syvyyksistä vanhan ratapiirroksen, joka oli Secin pentu ajalta. Luvassa oli ennakoiva valssi ja takaaleikkaus. Aloitimme kuitenkin cik& cap, ensin tikkujen ympärillä, sitten puiden ympärillä, vieläkin oikealle uudelle kierrokselle lähdät ovat löysiä, joten hypyille ei vieläkään päästä. Pyörimisien jälkeen siirryimme kunnon treeniin, valssit meni vähän turhaksi peruutteluksi, mutta koira toimi hyvin. Takaaleikkauksiin Seci vastasi ihmeellisen hyvin. Loppuun vielä välistä vetoja ja sylkkärillä takaakiertoon lähetyksiä, ja koira toimi.

Illalla vielä noutoja. Alkuun pitoja kunnon kapulalla. Kunnon treenailut sitten kevyelle, kapula koiran suuhun ja peruuttaen hitaasti karkuun. Seci sai tahtonsa läpi ja palautus asento on nyt edessä, neiti kun tuli niin hienosti ja tiukasti eteen istumaan kuono jaloissa kiinni.

Ei kommentteja: