perjantai 2. syyskuuta 2011

Kenraaliharjoitus

Tänään kävimme vetämässä kenraaliharjoitukset kausalassa. Juuri ennen treenejä kävin katsomassa vihdoin ja viimein ilmestyneet joukkue kokoonpanot, Seci kuului kssk 1. jossa on myös toisella koirallaan tokon MM kilpailut -10 voittanut Elina Niemi. Toivottavasti emme nyt Secin kanssa mokaa ja pilaa koko joukkueen mahdollisuuksia.

No sitten kausalaan, alkuun sivulla oloa, sitten paikalla makuuta muiden koirien hyöriessä, pyöriessä ja haukkumassa vieressä. Yksi jopa meinasi mennä moikkaamaan Seciä, mutta likka pysyi. Sitten luoksepäästävyys, pientä nojailua taaksepäin, mutta peppu pysyi paikoillaan.Tämän jälkeen lähdimme pois ryhmästä treenailemaan omat jutut läpi. Alkuun kontaktia paikalla oloissa istuen ja maaten.Kivasta kontakti pysyy vaikka Seci oli selkä muihin koiriin päin. Tämän jälkeen vähän seuraamista, kivan ponnekasta. Sitten jäävät, aloitin taas tekemällä koira edessä kävellen, alkuun meni hyvin ja liikaa toistoja ja alkoi tulla pieniä ongelmia, kun Seci tarjoili seisomista, jos en komentanut vahvasti maahan. Toivottavasti en nyt onnistunut rikkomaan noita jääviä, kun ne ovat olleet niin varmat. Sitten pitkiä suoria, ponnekkaasti pysyi mukana. Sitten luoksetuloa, ensin juoksin karkuun, sitten kunnon luoksari, tämän jälkeen lyhyellä matkalla sivulle tuloja. Loppuun yksi kunnon luoksetulo. Sitten lelun kanssa seuraamista kaavio pitkillä suorilla ja jäävät väliin. Nyt jännitetään miten huomenna menee.Katsotaan teenkö vielä iltalenkilläkin jotain, ei kyllä varmaan pitäisi, mutta...

Tänään kävin ostamassa pussin Roayl caninia, Bento kronen energia ei tuntunut sopivan Secille, kaikki tuli vaan läpi ja koira oli koko ajan nälkäinen vaikka söi isoja annoksia. Uutena juttuna koirat ovat alkaneet saada ruokaansa puuron ja lihan lisäksi kasvissosetta, tuo hieman lisää makua ja täytettä. Mutta nyt Seci saa pussillisen syödän Rc:tä, katsotaan tuon jälkeen jos kokeillaan jotain toisia vaihtoehtoja joita eläinkaupan omistaja esitteli.

Ei kommentteja: