tiistai 24. heinäkuuta 2012

Epistelyä

Tänään oli treenien sijaan epäviralliset kilpailut, meidän ryhmän vuoro olla järjestäjänä. Alkukisat meni töitä tehdässä ensin ilmoittautumisessa ja sitten sihteerinä möllikoirilla. Työntekijöitä onneksi riitti ennakko peloista huolimatta, joten pääsin itsekin kilpailemaan.

Seci juoksi viimeisenä medinä, sain viime hetkellä fiiliksen sopivaksi. Rataantutustumisessa keskityin mihin kohtiin tulee rytmitykset ja niihin keskityin myös radalla.Seci teki hallitun (huomaa tätä sanaa ei usein näe tässä blogissa toteutuneena asiana) ja kauniin nolla voiton. Vauhti ei ollut paras mahdollinen (aika jotain -10), mutta koira oli koko ajan kuulolla, vastasi ohjaukseen ja putkijarrutus oli oikein hieno. Oma mielentila pysyi rauhallisena ja keskityin vain omaan osaani radalla, kepeillä kyllä häiriköin ja painoin ihme lenkille, mutta sen jälkeen hyvää yhteistyötä jossa molemmat teki omat hommansa. Tämän kun saa vaan siirrettyä virallisiin niin kyllä alkaa nollaa tulemaan liukuhihnalla.

Pedrokin pääsi mukaan, herra on ihan sekaisin Subrén juoksuista ja pää meni hallillakin ihan hedelmäpeliä. No onneksi P ryhdistäytyi radalle ja teki varmestellun nollan, joka sitten riitti voittoon. Meidän pitäisi kai hieman useammin kilpailla Pedronkin kanssa kun se noin on ruvennut nollaa tekemään.

No kotona odotti kiva yllätys kun veljeni oli laskenut Subrén ulos pissalle juoksupöksyt jalassa. Nyt on sitten pöksyt pesussa. Ihmettelen kyllä miten ei voi huomata punaisia pöksyjä mustalla koiralla, mutta...Ei kommentteja: