tiistai 3. heinäkuuta 2012

Testailua

Eilen lähdin käymään Kouvolassa koiranruoka ostoksilla, niinpä päätin samalla reissulla pyörähtää hallilla treenaamassa, Karita tuli Mämmyn kanssa treeniseuraksi. Mukaan lähti agirotu turistit Soica ja Subré tiedossa olisi siis vetsku & pentu agia.

Nyt kun Sub täytti jo 6kk piti tietenki testata menisikö se jo 1lk rataa. Niinpä teimme pienen mukailman agirodun 1lk hyppyradasta, kepit korvattiin suoralla putkella ja rengas hypyllä, mutta koska olen tahdikkaasti huono kaventamaan ratoja meidän halliin sopivaksi tuli mukaan vähän hankalempia kulmia mitä kisoissa oli, mutta eipä se haitannut menoa.
Viisashan laittaa muurin radalle vaikkei pentu ole sitä ikinä nähnytkään... No siitä kielto ja muutenkin välillä minä säädin kaikkea turhaa, mutta Subré kyllä on jo aika mainio ja pirun nopea, vauhti vaan kasvaa kasvamistaan eikä perässä pysymystä helpota kun koira kääntyy siivekkeitä nuollen, Secin kanssa sentään saa tasoitusta kaarroksista.Kyllä tuosta vielä hieno tulee, eikä liiemmin tarvitse pohtia onko se kisavalmis vuoden päästä. Tietenkin kontaktiesteet on vielä paloissa, keppejä ei ole kun vähän juostu kujasta läpi ja ja ja hommaa kyllä riittää.

Mutta sen pidemmittä puheitta nyt pitää siirtyä täältä kirjoittelemasta laivalippujen ostoon. Elokuussa kutsuu Mog Ur´s leiri ja kerrankin oli niin hyvä tuuri että agikisat ovat leiripaikasta n. 20km päässä, joten Seci pääsee kauhistuttamaan Ruotsin agilitykansaa samalla reissulla agi ja hyppyradan merkeissä.


1 kommentti:

Karita kirjoitti...

Subrésta tulee vaikka kuinka taitava! Katon jo Seciäkin sillein "wou" (varsinkin teidän hyvinä päivinä kun jaksat itse ohjata ;D ), mutta Subrésta tulee jotain pirun hienoa - tai siis onhan se jo nyt, mutta mitä onkaan tiedossa!

Ja Ruotsi, jeejeejee!