maanantai 9. heinäkuuta 2012

Haaste kolahti postilaatikosta

En ole vieläkään saanut aikaiseksi vastata Karitan lähettämään positiivisuus haasteeseen, ehkä olen liian negetiivinen tai oikeastaan vain laiska. Mutta nyt päätin heti kirjoitella Alisan heittämään haasteeseen, jospa se ei jäisi sitten roikkumaan tekemättömien juttujen listaan yhdessä koulujuttujen kanssa.


Ohjeet haastetuille: Jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait haasteen.
1. Virallinen kisabiisinne?
Minulla ei ole mitään virallista biisiä, yleensä varsinkin jos olen yksin reissussa niin huudatan autossa kaikenlaista menevää mikä nostaa fiilistä. 
2. Millä kengillä juoksentelet agilityradalla? ("Lenkkareilla"-vastauksesta langetan yllenne kenkäkirouksen)
Inov-8X -talon 212 on olleet käytössä pari kuukautta ja pois en antaisi. Ennen tätä on tullut juostua monta vuotta maastojuoksukengissä. 
3. Miten keskityt?
Nyt olen ottanut käyttöön mantran jota toistan mielessäni. Tarkoitus saada mielirauhallisen päättäväiseksi, ja ajatukseksi se, että kiire on pahasta ja me osataan se mitä me ollaan tekemässä.

4. Pitääkö voida voittaa?
Riippuu vähän tilanteesta, mutta näinkin kilpailuviettisenä en viitsisi kilpailla jos ei olisi mahdollisuutta voittaa. Tietenkin on kiva voittaa kilpailu, mutta hienoa on voittaa itsensä ja tehdä paras mahdollinen suoritus tai saada jokin tietty juttu sujumaan vaikka muuten kisat menisikin pieleen. Toko on meidän puuhastelu laji jossa on enemmäkin osa-alue suoritusvoittoja kun jokin liike menee hyvin, agilityssä sitten taas kilpailuvietti vetää sijoitustavoitteiden perään.
5. Koska ruoka on elämäntarkoitus, mitä syöt kisa-aamuina/-päivinä?
Milloin mitäkin, yleensä kevyesti ja aika vähän. 
6. Mikä koiran karvanlaatu on paras? (Nypittävä/karkea, sileä/lyhyt, pitkä, kihara jne. jne.)
Helppo hoitoinen, mutta sileä karvaista en voisi ihan heti itselleni kuvitella. Mudien kiharat on aika ihania, mutta eipä lapinkoirien pitkissä turkeissakaan ole mitään valittamista, paitsi karvanlähtöaikaan. 
7. Uros vai narttu?
Tällä hetkellä narttu, mutta varmaankin jos jossain vaiheessa otan eri rotuisen ja selvän maksi kokoisen koiran niin voipi olla että tulee uros. 

8. Mikä motivoi jatkamaan koirien kanssa niinä ei niin hyvinä hetkinä?
Meillä näin käy näin uuuuseeein, kuten varmaankin kaikki blogin lukijat ovat huomanneet. Suoraa syytä en tiedä, mutta kaipa se rakkaus ja palo agilityyn on sen verran kova, että luovuttaminen olisi tyhmää. Ja mitä mä tekisin jos kaikki treeni-illat pyyhittäisiin kalenterista pois, sitähän voisi olla aikaa vaikka johonkin muuhunkin
9. Ketä ihailet harrastuksen puolesta, entä arkielämän?
Mä en ole ikinä ollut mitään fanitustyyppiä, mutta jos nyt jotain pitää mainita niin ihailen koirankouluttajina pari brasilialaista joiden youtube kanavaa seuraan, hienoa viettien käyttöä agilitykoulutuksessa ja koirat saadaan tekemään täysiä ja hienosti korkeassa vireessä saalisvietin ja patomisen avulla. 

Silvian Trikmanin koulutuksiin tahtoisin osallistua ja päästä oppimaan enemmäkin hänen koulutustavoistaan.
10. Oletko yksinäinen susi vai lauhkea laumaeläin?
Riippuu päivästä...
11. Lasketaanko koira loiseksi??
 EI.


No laiska kun olen niin haastan mukaan kaikki blogin lukijat, ketään sen tarkemmin nimeämättä.

Ja sitten kysymyksiin:

1. Suurin unelmasi harrastuksesi suhteen?

2. Onko sinulla tavoite saavuttaa unelmasi ja uskotko myös pystyväsi siihen?

3. Millainen on unelmiesi koira (ulkonäkö, luonne, muut ominaisuudet)?
 
4. Mitä lajia tahtoisit joskus kokeilla?
 
5. Tekisitkö jotain muutoksia nykyisen harrastuksesi kilpailusääntöihin? 

6. Minne muuttaisit jos saisit valita ihan minkä tahansa paikan maailmasta, eikä kieltä tai muita rajoitteita otettaisi huomioon?

7. Miksi kirjoitat blogia? Ja kenelle suuntaat kirjoitukset (itsellesi, kavereille jne.)?

8. Toivotko saavuttavasi jotain blogikirjoituksillasi, vai kirjoitatko vain omaksi huviksi?
 
 9.Miksi päätit vastata haasteeseen?
 
10. Mitä aiot tehdä huomenna?

11. Mitä nyt ajattelet?Ei kommentteja: