lauantai 28. heinäkuuta 2012

Laatuaikaa

Tänään vietin laatuaikaa Secin kanssa kahden rannalla, ihanan rauhallista ilman hösläävää pentua. Me uitiin, odotettiin aurinkoa ja muuten vaan nautiskeltiin päivästä. Alkuun rannalla oli kaksi vanhusta, joiden kommenttia jännitin kun tulin koiran kanssa paikalle, mutta he vain olivat, että onpas tottelevainen koira.


kesä Seci


Subré kävi eilen tekemässä jälkeä. Ensin kävin tekemässä jäljen ja yritin tehdä esineruutua vanhentumisajan. Pentu sitten karkasi jäljelle esineruudusta, kävin vihaisena jahtaamassa pois. Koira sitten autoon pohtimaan hetkeksi ja yhden esineen jälkeen valjaat päälle ja luvallisesti jäljelle. Mittaa oli tällä kertaa n. 40m,  hieman mutkittelua, muttei selviä kulmia ja namittomia pätkin matkasta noin puolet. Tarkkaa ja hyvää työtä.

Kepit edistyvät, nyt mennään jo neljää keppiä kujana jossa kuitenkin joutuu tekemään pujotteluliikettä. Kuva tai video tietysti kertoisi enemmän, mutta katsotaan nyt koska ehdin sellaista ottamaan. Subré jaksaisi juosta vaikka koko päivän frisbeen ja pallon perässä ja keppien treenaaminen on sen mielestä tästä syystä aivan super kivaa.


Ei kommentteja: