lauantai 7. heinäkuuta 2012

Nenä auki

Subré ajoi tänään elämänsä kolmannen ja neljännen jäljen. Päivän eka jälki oli helppo ja lyhyt n. 20 askelta, pentu jätti suurimman osan nameista väliin kun piti mennä kun höyryveturi. Toinen jälki oli n. 40 askelta puolikaaren muotoinen. Jälki alkoi vasta n. 5m tiestä metsään päin, koska sieltä alkoi vasta helppo maasto, no pentu nappasikin jäljen jo heti tieltä lähtiessä ja jäljesti tarkasti koko matkan namijäljelle asti. Namijälki kohdasta alkoi sitten hutilointi ja höyryveturi heräsi, "kyllä mä osaan" iski kun homma helpottui namien myötä, hyvin pentu pysyi jäljellä, mutta jäljestys saisi olla tarkempaa. Pitää varmaankin alkaa jo nyt karsia nameja pois kun se näyttäisi tuovan lisää tarkkuutta.

Alkulämppä lenkillä tytöt juoksivat täysiä tietä pitkin tien reunassa olevan rusakon ohi. Jänö hyppäsi sitten tielle ihmettelemään tapahtunutta, jolloin koirat huomasi sen. Subré kääntyi ympäri ja täyttä vauhtia luokseni hypäten matkalla rusakon yli, oli jänösen ilme aika komea. Subré täyttä vauhtia kiinni kädessäni oleviin hihnoihin, on tainut vastaehdollistaminen toimia aika hyvin... Seci kävi sivistyneesti maahan ilman käskyä, kun yleensäkin käsken sen maahan, viisas prinsessa. 

Illalla käytiin Kausalassa treenaamassa, siellä oli norsupallo turnaus ja musiikki pauhasi.Seci teki hyppytekniikkaa, namit eivät motivoi tarpeeksi ja neiti tekee sinnepäin... Toisella kertaa otin lelun kanssa ja johan alkoi hypyt näyttää paljon paremmilta. Lisäksi palkkailin yksittäisiä käännöksiä, putkijarruja ja keppien hakua.

Subrélla oli tänään kunnon roiskitaan päivä. Alkuun käännöksiä ja irtoamista sekaisin, sitten putkijarruja ja loppuun kujakeppejä. Kepit sujuvat jo aika hyvin, vielä on selvä kuja, mutta ajatus alkaa olla jo selvä. Kulmia tehtiin jo jonkin verran ja hienosti pentu haki oikein.

Treenien lopuksi Subré pääsi tekemään elämänsä ensimmäisen esineruudun. Pentu kiinni puuhun ja vein sen nähden lelun n. 10m päähän pusikkoon ja hienosti otus löysi pallon joka kerta (3 toistoa) palautus tehtiin vauhtinouto tyyliin toiseen leluun kiinni.

1 kommentti:

Alisa kirjoitti...

Päätin haastaa teikäläisen, harmaat aivosolut hommiin siis! http://pepponen.blogspot.fi/2012/07/feel-free.html