perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tulevaisuuden pk tähti

Tänään oli pk päivä, pakkasin koirat autoon ja rannalle. Ensiksi kävin tekemässä jäljen metsään ja sitten koirat uimaan vanhenemisen ajaksi.

Jälki vanheni  35min, matkaa oli noin 30m ja puolessa välissä oli loivakulma, tämän lisäksi oli 3 noin metrin pätkää ilman nameja sekä kaksi välipalkkaa loppupalkan lisäksi. Ja taas otus nappasi jäljen ennen kun se alkoikaan, vaikka kuinka hypin pitkin loikin jäljelle niin silti pentu nappaa hajun. Ilman namia olevat pätkät mentiin tarkasti, mutta nameilla sitten hutiloidaan ja mennään kuin höyryveturi. Kyllä pennusta vielä kunnon jälkitykki tulee, nyt pitäisi alkaa opettelemaan keppejä.


Kotimatkalla pysähdyttiin vielä niityllä treenaamassa esineruutua, aiheena pitkät haut. Ensimmäinen oli helppo suht suoraan 30m, näytin selvästi mihin lelun pudotin. Subré oli aivan intona ja syöksyi hakemaan lelun. Toinen olikin vaikeampi n.40m ja vasemmassa reunassa pitkässä heinikossa, nyt en enään näyttänyt mihin vein vaan pudotin kävellessäni ympäriinsä. Nyt Sub joutui jo etsimään ja juoskenteli vähän aikaan ympäriinsä nuuskutellen ja lopulta löytyi, voi kuinka pienen ilme kirkastuu kun se löytää aarteen. Kolmas oli vaikea tällä kertaa matkaa n.50m ja oikea kulma. Subré haravoi hienosti aluetta, mutta jäi n. 45m, Sub etsi pitkään ja sitten rupesi menemään vähän epävarman näköiseksi jolloin kutsuin ja laitoin takaisin hihnaan ja kävin näyttämässä lelun ja laskin uudelleen etsimään, nyt löytyi hienosti. Viimeinen oli helppo n. 20m pidemmässä heinikoissa, kävelin ympäriinsä ja pudotin Subrén huomaamatta lelun ja kävelin sen jälkeen vielä hetken. Subré avasi hienosti nenän ja löysi lelun hetken etsinnän jälkeen.

Seci teki lopuksi hieman tokoa noutoa ja seuraamista, ihan motivaatiotreenit, joten palkkaa, palkkaa ja palkkaa. Seci teki kunnon innolla ja hyvin. Kävin tänään hakemassa Secin uuden ruuan mustista ja mirristä, prinsessa pääsi mukaan testiryhmään ja nyt sitten testaillaan uutta ruokaa parin kuukauden ajan. 

Ei kommentteja: