perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kuuma, kuuma, kuuma

Eilen oli vuorossa Kausalan treenit, jotka menikin sitten kuumuudesta valittaessa.

Seci aloitti hyppytekniikalla, jotka suoritti laiskasti. Alkuun perussarjaa, jossa osan hyppäsi huonosti kooden etupainoisesti. Pienellä hetsauksella intoa tuli lisää ja kokoaminen parani. Toisena oli kasvava sarja, jossa oli myöskin laiskuuden aiheuttamia ongelmia. Treenien lopuksi Seci teki kontakteja puomilla ja A:lla. Prinsessa sitten otti nokkiinsa kun ärähdin ennen lupaa A:lta lähdöstä ja lähti mököttäen autolle, josta kylläkin joutui vielä takaisin tekemään.

Subré teki ensimmäistä kertaa puomia luvallisesti. Pentuhan on puomilla ollut ensimmäistä kertaa reilu 3kk vanhana Secin opastamana ja sen jälkeen usein karkaillut kiipeilemään. Nyt Sub sitten pääsi luvallisesti tekemään loppu kontakteja myöten. Hienosti pieni ravasi vauhdikkaasti puomin yli ja teki kontaktin vaikka jäin taakse. Lopussa peppu rupesi kiepsahtamaan alas, mutta lähti korjaantumaan kun peruututin takaisin kontaktille. Sitten hyppysuoraa irrotten jossa hypyt olivat vinottain, rimat n. 10cm. Loppuun vielä käännös ja pussiin rynnistys. Loppuun vielä toinen satsi puomia, nyt lelun kanssa. Pentu pysyi hienosti puomilla ja ampaisi leluun kiinni luvan kanssa.

Laina- Flink aloitti vinohyppysuorasta, jossa irtoaa jo hienosti ja juoksee vauhdikkaasti. Toisena aiheena oli puomi, jossa juoksukontaktit sujuvat jo oikein mallikkaasti. Lopuksi aloitettiin pussia, jonne pieni jo rynnisti hienosti treenien lopussa.

Ei kommentteja: