maanantai 9. heinäkuuta 2012

Söpöjä pentukuvia kun ei jaksa kaivaa kameraa esille.

Tänään päätin lähteä isäni mukana käymään kouvolan hallilla kun hän veti treenit.

Secin kanssa agilityä palkkailin kontakteja ja käännöksiä, molemmat sujuivat sen verran hienosti että koira voi hyvillä mielin taas huomenna lentää kaikki hypyt ja juosta täysiä kontakteista läpi. Ei kun nyt mä vaihdan positiivisen asenteen.

 Seci teki myös tokoa, pääasiassa ruutua. Tähän asti olemme tehneet lähes aina hallin suuntaisesti vaihdellen kylläkin sijaintia ja välimatkoja, mutta nyt tein vinosti. Eipä moinen huijausyritys Seciin uponnut vaan hienosti se silti teki voittajan että evl ruudut. Tauon jälkeen vaihdoin ruudun paikkaa ja Seci sitten rynnisti vanhaan paikkaan aj aj, vaikka niin hyvin vihjesanasta katsoi eteenpäin. Tämän jälkeen prinsessa sitten hakikin sivusta sisään. Loppuun vielä pari toistoa merkin kautta ja nyt se sitten meni suoraan ruutuun. Sitten yritin jälleen huijata koiraa heitin pari kertaa puista kapulaa joka suussa sai rynnistää puomille, johan oli nopeita noutoja. Vaihdoin lennossa metalliin, mutta kyllä Seci sen huomasi ja palautti ravilla kolisutellen metskua hampaissa.
Subré 5,5vko. Evan kuvauksen mukaan niin suloinen mutta omistaa pirun sarvet. Eipä osuvammin voisi vieläkään Subréa kuvata, paitsi että tuohon voisi lisätä kohdan hullu ruotsalainen, joka tekee kaiken satalasissa täydellä innolla ja koko sydämmellä. Mikä hienointa se on minun murunen.

Subré teki puomia, alkuun siististi ravissa, mutta sitten keksi että tämänhän voi laukata ja se olikin sitten menoa, takajalat meinaa putoilla, mutta etuveto on sen verran kova että neiti pysyy puomilla. Kontakteille 2on2off otetaan hienosti, mitä nyt Sub ei meinannut alkuun oivaltaa että kontakti alueet on molemmissa päissä.Secin tokojen välissä Subrékin pääsi tekemään. Seuraaminen alkaa olla jo ihan nättiä samoin vasemmalle ja oikealla kääntymiset, täyskäännös on vielä työn alla, samoin käännösten ennakoinnin opettaminen. Temppuja väliin jalkojen välistä pujottelua ja jalkojen välissä kävelyä. Loppuun vielä lyhyitä luoksetuloja.

Jälki piti tietenkin käydä tekemässä. Secin kanssa jäähdyttelylenkkille ja hieman kauemmaksi metsään reilu 20m jälki, vaikeutena oli kaksi ohutta kaatunutta puuta. Seci teki paikalla istumisen odotellessa. Jälki vanheni n. 30min ja sitten pieni pääsi hommiin. Lähdin mukamas lenkille, joten tällä kertaa Subré ei ruvennut etsimään jälkeä ennen aikoja, heti kuitenkin käskyn saatuaan lähti etsimään jäljen alkua  ja löysi sen hienosti. Uusi kuivamaasto ja kaatuneet puut jarrutti hyvin tahtia ja nyt Sub jäljesti sopivaa tahtia.

5vko Tottelevainen? Ei se on vain ahne...

Loppuun vielä isäni mittaili Subréa tulos näytti hieman alle 42cm löysästi mitattuna. Lopettaisi otus nyt kasvunsa.

Ei kommentteja: