torstai 29. maaliskuuta 2012

13 viikkoa

Ja niin tuli taas viikko täyteen ja 13 viikkoa kolahti mittariin.

Tänään ei oikein seisominen pennulle maistunut, mutta jotain kuvia sain sentäs otettua.
Sitten mittailtiin kokoa. Tänään sitten seisottiin niin että sentit katosivat vaikka pentu seisoikin hyvin. Tulokset olivat 30-33cm, joten uskotaan tuota isointa lukua. Sopivan kokoinen pikku neiti vieläkin. Subrélla on selvästi jalkaikä menossa, jospa seuraavaksi tulisi runkoonkin hieman lisää pituutta. Pentu turkki on vähän jo ruvennut irtomaan ja aikuisen karvaa on joukossa. Ja pureskelusta päätellen maitohampaat alkavat kohta putoilla.

Totuuksia Subrésta.
-Sen korvista näkee väsymyksen asteen. Alkuun vasen korva alkaa lerpattaa, silloin voi vielä riehua. Seuraavassa vaiheessa korvan reuna lerpahtaa kunnolla, tällöin alkaa pentu jo vähän rauhoittua. Kun toinenkin korva lerpahtaa pentu nukahtaa viiden minuutin sisään.
- Subré vakuuttaa ruskeilla silmillään lähes joka päivä, että Ruotsissa mudin pentuja säilytetään jääkaapissa, koiranruoka komerossa tai tiskikoneessa. Ja joka kerta sen on sinne innoissaan menossa, mutta vielä neiti ei ole saanut tahtoaan läpi.
-Jos Subrélta kysytään, sen pitäisi saada istua tuolilla ja katsoa kuinka sen ruokaa laitetaan. Tietysti välissä pitäisi vähän maistella. Joka kerta pikku neiti yrittää samaa, kerran pöydälle ei saa hypätä niin kyllä tuolilla pitäisi saada istua.
- Pikku neiti ei vieläkään ole sisäistänyt, ettei lapinkoirien kupeille ole asiaa. Lähes joka kertaa sinne rynnätään ja joka kerta saan sen sieltä noukkia pois.
-Ruuan jälkeen toisten koirien kuppeja nuollaan niin, että etutassut pistetään kuppiin. Omalle kupille ei tietenkään näin tehdä.
-Juonnin päätteeksi voi laittaa etutassut vesikuppiin.
- Pedro on elävä pehmolelu...
- Soicaa on kiva ärsyttää menemällä nenän eteen haukkumaan. Mutta Soica on sitten tyhmä kun se vie hänen lelu ja sitten räksytetään kahta kauheammin. Subré ei ymmärrä, että Soicakin rakastaa palloleikkejä...
-Agility on super kivaa ja esteet ovat Subrén. Mitenköhän käy kun likat keskustelevat kumman esteitä ne ovat... Ehkei niille anneta tilaisuutta tähän, meinaan jos ne ottaa yhteen niin uskoisin silloin olevan kyse agilitystä.
-Seci on kiva ja joskus myös aika tiukkis, mutta Subrésta maailman paras!

Ei kommentteja: