torstai 22. maaliskuuta 2012

Subré 12 viikkoa

Subré  täytti tänään 3kk ja huomenna pieni pääsee tästä hyvästä rokotuksille. Kuukausi sitten lähdettiin hakemaan Subréa Ruotsista, pieni oli valittu kuvien perusteella ja ihailtu sen luonnetta videoilta ja kasvattajan kertomana. Nyt voi kyllä kuukauden pennun tunteneena sanoa, että sen luonne on mahtava enkä ole kyllä katunut pennun ulkomailta hakemista. Toivottavasti luonne on yhtä kiva aikuisena ja terveys sekä ulkonäkö olisivat kunnossa.



 Säkäkorkeudeksi tuli 31,5-32cm ja ihan selän päältä mitattuna hieman alle 31cm. Shelttien kasvutaulukkoa netistä katselin ja jos tuo meidän otus kasvaisi suunnilleen samalla tavalla siitä tulee n.40-42cm, kuten kasvattaja jo pentuna arvioi ja suunnilleen samankokoinen kun sen suvun muutkin nartut. Toivotaan nyt että Subrésta tulee medi tykki, vaikka ominaisuuksiltaan neiti vaikuttaa siltä ettei makseissa menestyminenkään ole mitenkään epätodennäköistä.

Nyt alkaakin sitten kropanhallinta  kuukausi, jossa valmistaudutaan 4-5kk iässä aloitettavaan hyppytekniikkaan. Jakso pitää sisällään kropanhallintaa sekä koordinaatiota lisääviä ja vahvistavia harjoituksia. Siinä sivussa aloitetaan myös tutustumaan Trikmanin cip&cap:peihin. Tänään oli aiheena erillaisten huojuvien objektien päälle kiipeily, niiden päällä pyöriminen, tikapuut ja peruttaaminen. Hienosti pieni selvisi kaikista tehtävistä, joita treenataan nyt ensi keskiviikkoon asti.



Ei kommentteja: