maanantai 5. maaliskuuta 2012

Suberhyper

Eilen saimme kuulla hienoja uutisia Ruotsista, kun Subrén täti Mog Ur's Mrs Tula valioitui agilityssä. Tula on monen muun Subrén sukulaisen tavoin medikokoinen mudi neiti. Tämän kunniaksi päätin sitten eilen levittää putket pihalle ja ei kun treenaamaan.


Seci aloitti lyhyellä treenillä, aiheena vääränpään putket. Nyt alkaa jo aika hyvin sujua, hieman ylimääräistä kaarta vielä tulee ennen kun voin laskea Secin käsistä putkeen, mutta tuosta on hyvä lähteä vetoa pienentämään. Loppuun pari pimeää hakua ja jarrutusta.


Sitten Subré alkuun lelulle kahta putkea ja sitten siitä perään vielä mutkaputkeen. Ensin mutkaputki oli suorien putkien vasemmalla puolella ja tauon jälkeen oikealla. Jälkimmäisen treenin lopusta otin videomateriaaliakin.Hieman alkaa väsy jo painaa, mutta hienosti pieni silti juoksee putkista läpi. Harmi kun kamerani ei suostunut kuvaamaan tänään kun lyhyitä pätkiä, joten nuo hieman katkeavat kesken, pitänee katsoa mitkä asetukset tuolla on päällä kun noin napsii pätkät itsenäisesti poikki.Ei kommentteja: